Beschikbare kleuren
white-gold-black
samsung-galaxy-s5-neo-black-img

Samsung
Galaxy S5 NEO

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 25.50
2 jaar
€ 25.50
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 31.50
2 jaar
€ 31.50
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms
€ 34.50
2 jaar
€ 34.50
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 38.50
2 jaar
€ 38.50
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 48.50
2 jaar
€ 48.50
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 162.00
1 jaar
Bestellen

Gratis 12 maanden Samsung KNOX Premium

Wat betekent Samsung KNOX voor u? Een zeer geavanceerde veiligheid, de opties tot apparaatbeheer en de ruime compatibiliteit met bestaande MDM-oplossingen en -API’s brengen Bring Your Own Device (BYOD) en Chose Your Own Device (COYD) voor Android-apparaten een stuk dichterbij.

Profiteer nu 12 maanden gratis van Samsung KNOX Premium bij een voordelig Tele2 Zakelijk Mobiel abonnement in combinatie met een Samsung toestel. De actie loopt tot en met 31 januari 2016.

samsung-galaxy-s6-samsung-knox-suite

Samsung Galaxy S5 NEO eigenschappen

Design

De Samsung Galaxy S5 Neo is de vernieuwde versie van het vlaggenschip van Samsung van vorig jaar. De Galaxy S5 Neo is qua uiterlijk identiek aan de gewone Galaxy S5. Hij is net zo dun en licht als de originele S5 én heeft dus ook het herkenbare uiterlijk van Samsung-smartphones. Eén van de fijne dingen van het ontwerp van de Samsung Galaxy S5 Neo is dat de randen rondom het scherm van de smartphone dun zijn. Hierdoor blijft de Samsung S5 Neo compact en licht, waardoor het een prettige smartphone is om te gebruiken. Verder kun je de achterkant van de smartphone halen. Hierdoor is het mogelijk om de batterij van de Galaxy S5 Neo te verwisselen én om de opslagcapaciteit uit te breiden via een Micro SD-kaart.

594x422_samsung-galaxy-s5-neo-black-feature-design
Scherm

Samsung staat bij veel reviewers te boek als de fabrikant die de beste smartphoneschermen produceert. Toen de fabrikant in 2014 de Galaxy S5 uitbracht, had deze smartphone het beste scherm van dat moment. Met de Galaxy S5 Neo laat Samsung opnieuw zien dat het de kunst van het maken van smartphonedisplays zeker niet verleerd is. Het scherm van de Samsung S5 Neo heeft een formaat van 5,1 inch en een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Hierdoor is alle content superscherp zichtbaar. Omdat Samsung voor de Galaxy S5 Neo een Super Amoled-scherm gebruikt, is het display ook heel helder. Verder is ook de kijkhoek heel goed en de kleurenweergave uitstekend.

594x422_samsung-galaxy-s5-neo-black-feature-scherm
Vernieuwde hardware

De Samsung Galaxy S5 Neo ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit als de oorspronkelijke Galaxy S5. Aan de binnenkant verschillen de smartphones echter enorm van elkaar. In de Samsung S5 Neo zit een moderne 64 bit-processor. Deze Exynos 7580-chipset heeft maar liefst acht kernen. Dankzij de 64 bit-indeling worden taken tussen de processorkernen goed verdeeld. Dit zorgt er in de praktijk voor dat de Galaxy S5 Neo in ieder geval zuiniger in gebruik is dan de gewone S5, maar misschien ook wel wat sneller. De S5 Neo heeft met 2GB lekker wat werkgeheugen in huis en de batterij heeft met 2800 mAh redelijk veel inhoud. Tot slot draait de Galaxy S5 Neo op Android 5.1 Lollipop.

594x422_samsung-galaxy-s5-neo-black-feature-vernieuwde-hardware
Selfiecamera

Samsung gaat met de Galaxy S5 Neo mee met de tijd. Zo maakt de camera aan de voorkant foto’s in 5 megapixel. Dit is een duidelijke verbetering ten opzichte van de gewone S5, die foto’s in 2 megapixel schiet. De resultaten van de Galaxy S5 Neo zijn dus veel scherper, gedetailleerder en mooier dan de resultaten van zijn voorganger. Aan de achterkant heeft de Galaxy S5 Neo dezelfde 16-megapixelcamera. Deze camera presteert uitstekend en kan zich meten met ‘gewone’ compactcamera’s. De foto’s zijn scherp, gedetailleerd en realistisch. Omdat de Galaxy S5 Neo 4G-internet ondersteunt, kun je foto’s supersnel delen met vrienden via Snapchat, Instagram of WhatsApp.

594x422_samsung-galaxy-s5-neo-black-feature-camera
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer