Beschikbare kleuren
Galaxy-note-kleur
samsung-galaxy-note-4-black-img

SAMSUNG
GALAXY Note 4

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 33.00
2 jaar
€ 31.50
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 37.80
2 jaar
€ 36.90
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms
€ 39.80
2 jaar
€ 38.90
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 43.80
2 jaar
€ 42.90
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 53.80
2 jaar
€ 52.90
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 234.00
1 jaar
bestellen

Gratis 12 maanden Samsung KNOX Premium

Wat betekent Samsung KNOX voor u? Een zeer geavanceerde veiligheid, de opties tot apparaatbeheer en de ruime compatibiliteit met bestaande MDM-oplossingen en -API’s brengen Bring Your Own Device (BYOD) en Chose Your Own Device (COYD) voor Android-apparaten een stuk dichterbij.

Profiteer nu 12 maanden gratis van Samsung KNOX Premium bij een voordelig Tele2 Zakelijk Mobiel abonnement in combinatie met een Samsung toestel. De actie loopt tot en met 31 januari 2016.

samsung-galaxy-s6-samsung-knox-suite

Samsung Galaxy Note 4 Eigenschappen

Zinderend scherm

De Samsung Galaxy Note 4 verrast op elk gebied. Zo is het scherm van de Note 4 adembenemend. Met 5,7 inch is hij voor een smartphone heerlijk groot. Daar heb je natuurlijk niets aan als de resolutie laag is. Dat gaat niet op voor de Samsung Note 4. De telefoon heeft de QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. Geen andere smartphone heeft een scherpere schermresolutie dan de Galaxy Note 4. Alles, van video tot mail, wordt haarfijn weergeven op het superamoled-scherm. Dit schermtype onderscheid zich dankzij zijn helderheid en ongeëvenaarde kleurcontrasten. Samsung gebruikt voor de Galaxy Note 4 dus niet alleen de hoogste schermresolutie, maar ook het beste type scherm voor smartphones.

594x422_samsung-galaxy-note-4-black-feature-scherm
S-pen

“Met zijn 5,7-inch scherm heeft de Samsung Galaxy Note 4 een van de grootste smartphonedisplays van dit moment. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je dit scherm zo goed mogelijk kunt benutten. Bij de Galaxy Note 4 krijg je daarom een S-Pen meegeleverd. Met haar Air Command opent de S-Pen allerlei handige opties. Zo kun je op die manier een snelle, handgeschreven aantekening maken zodat je nooit meer wat vergeet. Ook kun je met de S-Pen van de Samsung Note 4 simpel een zoekopdracht doen die supersnel wordt uitgevoerd. Met de S-Pen is de Samsung Galaxy Note 4 een heel complete smartphone die heerlijk in haar gebruik is. “

594x422_samsung-galaxy-note-4-black-feature-s-pen
Snelste Smartphone

De Samsung Galaxy Note 4 is het beste wat de smartphonewereld je nu te bieden heeft. Hij heeft het scherpste scherm en de beste specificaties. Met zijn quadcoreprocessor behaalt de Galaxy Note 4 een bizarre kloksnelheid van 2,7 GHz. Geen andere telefoon is sneller! Dankzij zijn 3GB werkgeheugen starten apps op de Samsung Note 4 heel snel op. De 16GB aan opslag is genoeg om lekker veel games op je telefoon te zetten. Als dit niet genoeg is kun je het geheugen gelukkig met een microSD-kaartje nog vergroten. Samsung heeft de Galaxy Note 4 ook uitgerust met allerlei handige functies. Zo kun je je telefoon goed beveiligen met je vingerafdruk en kan de telefoon ook je hartslag meten.

594x422_samsung-galaxy-note-4-black-feature-snelste-smartphone
Camera

Met zijn 5,7-inch scherm is de Samsung Galaxy Note 4 perfect geschikt voor het kijken van video’s en foto’s. Dan moeten die natuurlijk wel een beetje van goede kwaliteit zijn. In de Galaxy Note 4 zitten daarom twee prima camera’s. Aan de voorkant maak je prima selfies in 3,7 megapixel voor op Facebook en Instagram. De camera aan de achterkant is voor het echte werk. Hiermee maak je foto’s in 16 megapixel. De Samsung Note 4 is daarmee de perfecte vervanger van een gewone camera. Hij filmt in 4K, een resolutie die veel televisies nog niet eens hebben! Met zijn superscherpe camera’s laat de Samsung Galaxy Note 4 dus zien hoe het moet. Een completere telefoon is er niet.

594x422_samsung-galaxy-note-4-black-feature-camera
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer