Beschikbare kleur
Leather-brown
lg-g4

LG G4

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 30.00
2 jaar
€ 30.00
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 36.00
2 jaar
€ 36.00
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms (Superdeal)
€ 32.23
2 jaar
€ 38.10
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 42.10
2 jaar
€ 42.10
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 52.10
2 jaar
€ 52.10
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 216.00
1 jaar
Bestellen

LG G4 Eigenschappen

Leren achterkant

De nieuwe LG G4 is een heel luxe smartphones om te zien. Met zijn gebogen uiterlijk en leren achterkant is de G4 een lust voor het oog. Tussen andere smartphones valt de G4 gelijk op! De achterkant van de smartphone is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het leer biedt lekker veel grip. De LG G4 valt dus niet zo snel uit je hand. Hierdoor is de LG lekker fijn in gebruik. Bovendien is de telefoon niet al te groot. Dit komt omdat LG de navigatieknoppen in de achterkant van de smartphone heeft verwerkt. Handig, want als je de G4 vasthoudt bevinden je vingers zich daar toch al. De randen rondom het scherm zijn hierdoor lekker dun. Hierdoor ziet de G4 er slank en afgetraind uit.

594x422_lg-4g-black-feature-leren-achterkant
Quad HD display

LG is gespecialiseerd in het maken van schermen voor smartphones. Het is daarom niet zo vreemd dat de nieuwe toptelefoon van LG, de G4, is voorzien van het beste van het beste. De LG G4 heeft een scherm met een formaat van 5,5 inch en een quad HD-resolutie 2560×1440 pixels. Er is geen smartphone met een betere resolutie van de G4! Op de nieuwe LG zijn mails en webpagina’s prima te lezen. Daarnaast is het scherm ontzettend helder en is de kleurenweergave prima te noemen. Voor het kijken van video’s ben je dus ook bij de LG G4 aan het juiste adres. Het aanraakscherm functioneert goed, wat er aan bijdraagt dat de G4 een fijne smartphone in gebruik is.

594x422_lg-4g-black-feature-quad-hd-display
Camera

In de LG G4 zit een innovatieve camera die foto’s schiet in 16 megapixel. Deze foto’s zijn heel detailrijk en ook onder donkere omstandigheden maakt de G4 nog steeds mooie, levendige en scherpe foto’s. De camera van de G4 is heel snel in gebruik. Dit komt omdat de LG door middel van een laser foto’s supersnel scherpstelt. De camera-app van de G4 is hierdoor heel prettig in gebruik. Voor het maken van selfies is de LG G4 ook goed geschikt. De camera aan de voorkant maakt namelijk foto’s van 8 megapixel, wat voor een frontcamera heel veel is. De LG G4 is dus ook prima geschikt voor selfies, die je kunt delen via bijvoorbeeld WhatsApp of Instagram!

594x422_lg-4g-black-feature-camera
Android 5.1 Lollipop

De LG G4 draait op de nieuwste versie van Android, 5.1 Lollipop. Met Android starten apps op de G4 heel snel op. Zo is de nieuws-app voor NU bijvoorbeeld supersnel opgestart, maar check je ook in no-time je Facebook. Apps download je in de Google Play Store, dat het grootste aanbod van apps voor smartphones heeft. De userinterface van LG voor Android werkt heel makkelijk en snel en is voorzien van handige toevoegingen. Zo kun je de G4 gebruiken als afstandsbediening voor je televisie. De G4 heeft 32GB opslaggeheugen beschikbaar voor apps, video’s en muziek. Is dat niet genoeg? Gebruik dan een microSD-kaart om de opslagcapaciteit van de LG G4 uit te breiden.

594x422_lg-4g-black-feature-android
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer