Internet
Of Things

Internet of Things diensten automatiseren de communicatie tussen al uw apparaten vanaf elke locatie.

Internet of Things (IoT) automatiseert de communicatie tussen al uw apparaten vanaf elke locatie en maakt Machine-to-Machine (M2M) informatieoverdracht mogelijk, zonder menselijke tussenkomst. Dit biedt u kostenbesparingen, hogere efficiency en maakt nieuwe verdienmodellen mogelijk. U kunt altijd en overal uw apparaten uitlezen en actie ondernemen dankzij het Tele2 M2M Control Center (TMCC). Dankzij de automatisering van bestaande bedrijfsprocessen helpt het u kosten te besparen en nieuwe inkomsten te genereren.

Al onze IoT diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Ze zijn eenvoudig te implementeren en makkelijk in gebruik. Het Tele2 M2M beheerplatform biedt u ongekende flexibiliteit in en controle over het beheer van uw IoT apparaten om zo optimale bedrijfsresultaten te behalen. En ook niet onbelangrijk: onze IoT specialisten zijn de allerbeste en bieden u een eersteklas ondersteuning, zodat u het maximale haalt uit deze oplossing.

Onze IoT-dienstverlening biedt u de volgende voordelen:

Voordeel
Eenvoud Al onze M2M diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Onze diensten zijn eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in gebruik
Flexibiliteit Wat u wenst biedt IoT. Het TMCC platform biedt u ongekende flexibiliteit in en controle over het beheer van uw IoT apparaten om zo de optimale bedrijfsresultaten te behalen.
Organisatie Onze M2M specialisten zijn de allerbeste. Zij zetten zich volledig in te werken met en voor onze IoT klanten. U ontvangt van ons de beste ondersteuning.
Partners Door onze nauwe samenwerking met onze partners bieden wij u betere en bredere oplossingen en diensten.
Technologie Met onze oplossingen heeft u altijd inzicht, flexibiliteit en controle. Met TMCC heeft u diverse mogelijkheden om uw kosten te verlagen en uw inkomsten te verhogen door het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Voor meer informatie bekijk de website van Tele2 IoT

 • Eenvoud:
  eenvoudig te implementen en makkelijk in gebruik
 • Flexibiliteit:
  ongekende flexibiliteit in en controle over het beheer
 • Organisatie:
  onze IoT specialisten zijn de allerbeste
 • Partners:
  betere en bredere oplossingen en diensten

NUON

Nuon is een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Naast de productie en levering van energie, levert Nuon ook een breed pakket aan energie gerelateerde diensten.

Zoals laadoplossingen voor elektrisch vervoer. De Machine-to-Machine oplossing van Tele2 helpt Nuon en haar klanten dagelijks aan het op afstand inzien, uitlezen en beheren van de gebruikersdata in de laadpalen.

Lees meer