MOBIEL 4G
GROOTZAKELIJK

Hoe stelt u een passend abonnement samen voor al uw medewerkers? De een is veel buiten de deur, de ander altijd op kantoor. U betaalt voor de een buiten de bundeltarieven, terwijl de ander met ongebruikt tegoed zit. Zonde en onnodig! Daarom bieden wij u:
  • Oplossing op maat
  • Flexibiliteit
  • Grip op kosten en verbruik

Company Bundle van Tele2

Bij onze mobiele abonnementen kunt u ervoor kiezen om in plaats van individuele bundels gebruik te maken van de Company Bundle. Gemak, controle en flexibiliteit staan daarbij centraal. Met de Company Bundle krijgt u namelijk één mobiel datategoed voor al uw medewerkers.
Uw medewerkers maken samen gebruik van een gemeenschappelijk datategoed op al hun mobiele apparaten. Voor een vast bedrag per maand bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers en apparaten overal en altijd met 4G snelheid kunnen werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onnodig hoge kosten.

Op maat

Standaard bevatten al onze mobiele abonnementen onbeperkt bellen en sms’en. Is onbeperkt bellen niet nodig? Dan kiest u voor een beltegoed van 100 minuten/sms.
Deze spraakbundel vult u aan met internetbundels die passen bij het gebruik van uw medewerkers. Dat kan individueel of per groep. Bij een groepsbundel maken uw medewerkers gebruik van één gemeenschappelijk tegoed op al hun mobiele apparaten. Zo krijgt elke medewerker een passend abonnement en heeft u één oplossing op maat voor uw hele organisatie.

Grip op kosten en verbruik

Al onze mobiele abonnementen bevatten standaard onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast kunt u zelf de limiet per medewerker instellen, bijstellen én bepalen wat er na overschrijden van die limiet gebeurt: normaal data blijven gebruiken, datagebruik met sterk gereduceerde snelheid of helemaal geen datagebruik meer. Uw medewerkers ontvangen een sms-bericht bij het bereiken van 80% en 100% van hun limiet en u kunt dagelijks of wekelijks een overzicht hiervan ontvangen.

Flexibiliteit

Per medewerker kunt u de best passende spraak- en datacomponenten samenvoegen. Medewerkers kunnen ook eerst gebruikmaken van een individuele bundel en vervolgens van de bundel van de groep. Dit kunt u zelf instellen in de online beheeromgeving Mijn Tele2. Verder kunt u de databundel maandelijks aanpassen mocht het dataverbruik van uw organisatie stijgen.


Kiest u ook voor zekerheid van Tele2? We helpen u graag verder!

Neem contact op


Overstappen Made Easy!

Bij het overstappen naar een nieuwe provider komt veel kijken. Wij maken het u makkelijk door de Warm Welkom Service. Wij helpen u vooraf en tijdens het proces met de communicatie richting uw medewerkers, het uitdelen van toestellen en wisselen van SIM kaarten op locatie. Bovendien helpen we ter plekke met toestel instellingen, het overzetten van contacten en helpen we met additionele vragen.
Vraag uw accountmanager of Tele2 Business Partner naar alle mogelijkheden.

Van 2G naar 5G

De ontwikkelaars van de GSM dachten in 1994 bij de introductie dat het mobiele netwerk voltooid was. Niets bleek minder waar. In rap tempo volgden de ontwikkelingen elkaar op; na 3G is 4G nu uitgerold, aan 5G wordt al gewerkt. Wat brengt deze technologische vooruitgang ons en wat betekent dit voor de werkvloer?

Download de whitepaper

Brochure

Bent u op zoek naar meer informatie over Zakelijk Mobiel 4G zoals de opbouw van het abonnement en internetbundels? Download dan hier onze brochure.

Download de brochure

Het nieuwe 4G netwerk van Tele2

Of u nu belt op kantoor of onderweg online wilt zijn: met het snelle 4G netwerk van Tele2 weet u zeker dat u altijd en overal verbonden bent.
Lees meer

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50 per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer

MOBIEL IN HET
BUITENLAND

Werkt u vaak in het buitenland of wilt u tijdens uw vakantie bereikbaar zijn? Hieronder vindt u alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.
Lees meer