MOBIEL 4G
GROOTZAKELIJK

Hoe stelt u een passend abonnement samen voor al uw medewerkers? De een is veel buiten de deur, de ander altijd op kantoor. U betaalt voor de een buiten de bundeltarieven, terwijl de ander met ongebruikt tegoed zit. Zonde en onnodig! Daarom bieden wij u:
  • Oplossing op maat
  • Flexibiliteit
  • Grip op kosten en verbruik
IMG-grootzakelijk

Company Bundle van Tele2

Bij onze mobiele abonnementen kunt u ervoor kiezen om in plaats van individuele bundels gebruik te maken van de Company Bundle. Gemak, controle en flexibiliteit staan daarbij centraal. Met de Company Bundle krijgt u namelijk één mobiel datategoed voor al uw
medewerkers. Uw medewerkers maken samen gebruik van een gemeenschappelijk datategoed op al hun mobiele apparaten. Voor een vast bedrag per maand bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers en apparaten overal en altijd met 4G snelheid kunnen werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onnodig hoge kosten.

Op maat

U krijgt een voorstel voor Company Bundle op basis van uw verbruik. Per medewerker krijgt u een onbeperkt bellen & sms’en bundel die u kunt aanvullen met databundels die passen bij het gebruik van uw medewerkers.  Dat kan individueel of als één gemeenschappelijk datategoed voor iedereen.

Flexibiliteit

Per medewerker kunt u zelf instellen wat hun bestedingslimiet is. Als de medewerker een individuele bundel heeft kan hij daarna ook gebruik maken van het gezamenlijk datategoed. Zo kunt u zorgen voor optimaal gebruik van uw datategoed. Verder is de databundel maandelijks aan te passen, mocht het dataverbruik van uw organisatie stijgen.

Grip op kosten en verbruik

Al onze mobiele abonnementen bevatten onbeperkt bellen en sms’en en maken daarnaast gebruik van het gezamenlijk datategoed. Per medewerker kunt u zelf een limiet instellen én bepalen wat er na overschrijden van die limiet gebeurt. In onze online beheertool kunt u het verbruik monitoren en een overzicht van welke medewerkers (bijna) hun limiet bereikt hebben.


Kiest u ook voor zekerheid van Tele2? We helpen u graag verder!

Neem contact op


Whitepaper

De ontwikkelaars van de GSM dachten in 1994 bij de introductie dat het mobiele netwerk voltooid was. Niets bleek minder waar. In rap tempo volgden de ontwikkelingen elkaar op; na 3G is 4G nu uitgerold, aan 5G wordt al gewerkt. Wat brengt deze technologische vooruitgang ons en wat betekent dit voor de werkvloer?

Download de whitepaper

Brochure

Bent u op zoek naar meer informatie over Zakelijk Mobiel 4G zoals de opbouw van het abonnement en internetbundels? Download dan hier onze brochure.

Download de brochure

Het nieuwe 4G netwerk van Tele2

Of u nu belt op kantoor of onderweg online wilt zijn: met het snelle 4G netwerk van Tele2 weet u zeker dat u altijd en overal verbonden bent.
Lees meer

zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50 per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer

MOBIEL IN HET
BUITENLAND

Werkt u vaak in het buitenland of wilt u tijdens uw vakantie bereikbaar zijn? Hieronder vindt u alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.
Lees meer