MOBIEL 4G
GROOTZAKELIJK

Hoe stelt u een passend abonnement samen voor al uw medewerkers? De een is veel buiten de deur, de ander altijd op kantoor. U betaalt voor de een buiten de bundeltarieven, terwijl de ander met ongebruikt tegoed zit. Zonde en onnodig! Daarom bieden wij u:
  • Oplossing op maat
  • Flexibiliteit
  • Grip op kosten en verbruik

Onbeperkte mogelijkheden bij Tele2

Niemand is hetzelfde, ook uw medewerkers niet. En de manier waarop zij hun mobiele apparaten gebruiken voor hun werk verschilt eveneens. Wilt u ongelimiteerd kunnen internetten, bellen en sms’en? Prima. Of stelt u liever het juiste abonnement voor elke medewerker samen? Wat u ook kiest, Tele2 biedt u uitkomst.

Kies voor Unlimited of op maat

Een abonnement zonder grenzen; Unlimited alles, dus appen, skypen, downloaden, streamen, mailen, bellen en sms’en in de EU voor een genadeloos lage prijs. Of stel zelf uw abonnement samen. Kies de best passende spraak- en databundels. Zo krijgt elke medewerker een passend abonnement en heeft u één oplossing op maat voor uw hele organisatie.

Grip op kosten en verbruik

Al onze mobiele abonnementen bevatten standaard onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast kunt u zelf de limiet per medewerker instellen, bijstellen én bepalen wat er na overschrijden van die limiet gebeurt: normaal data blijven gebruiken, datagebruik met sterk gereduceerde snelheid of helemaal geen datagebruik meer. Uw medewerkers ontvangen een sms-bericht bij het bereiken van 80% en 100% van hun limiet en u kunt dagelijks of wekelijks een overzicht hiervan ontvangen.

Veel in het buitenland? U kunt met een gerust hart op pad. Bellen, sms’en en internetten in de hele EU, Noorwegen, Liechtenstein, IJsland en Zwitserland wordt gewoon verrekend met uw nationale bundel. En wanneer de bundel op is, gelden de nationale buiten-de-bundeltarieven.

Flexibiliteit

Per medewerker kunt u de best passende spraak- en datacomponenten samenvoegen. Medewerkers kunnen ook eerst gebruikmaken van een individuele bundel en vervolgens van de bundel van de groep. Dit kunt u zelf instellen in de online beheeromgeving Mijn Tele2. Verder kunt u de databundel maandelijks aanpassen mocht het dataverbruik van uw organisatie stijgen.

Kiest u ook voor zekerheid van Tele2? We helpen u graag verder!

Neem contact op

Overstappen Made Easy!

Bij het overstappen naar een nieuwe provider komt veel kijken. Wij maken het u makkelijk door de Warm Welkom Service. Wij helpen u vooraf en tijdens het proces met de communicatie richting uw medewerkers, het uitdelen van toestellen en wisselen van SIM kaarten op locatie. Bovendien helpen we ter plekke met toestel instellingen, het overzetten van contacten en helpen we met additionele vragen.
Vraag uw accountmanager of Tele2 Business Partner naar alle mogelijkheden.
Van 2G naar 5G

De ontwikkelaars van de GSM dachten in 1994 bij de introductie dat het mobiele netwerk voltooid was. Niets bleek minder waar. In rap tempo volgden de ontwikkelingen elkaar op; na 3G is 4G nu uitgerold, aan 5G wordt al gewerkt. Wat brengt deze technologische vooruitgang ons en wat betekent dit voor de werkvloer?

Download de whitepaper
Brochure

Bent u op zoek naar meer informatie over Zakelijk Mobiel 4G zoals de opbouw van het abonnement en internetbundels? Download dan hier onze brochure.

 

Download de brochure

Overal schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
Lees meer

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? De totaaloplossing in de cloud voor uw vaste en mobiele telefonie en uw bedrijfstelefooncentrale.
Lees meer

MOBIEL IN HET
BUITENLAND

Werkt u vaak in het buitenland of wilt u tijdens uw vakantie bereikbaar zijn? Hieronder vindt u alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.
Lees meer