Dual Sim bij Tele2 zakelijk

  • Privé en zakelijk in 1 toestel

  • Geen 2 telefoons meer op zak
  • Altijd bereikbaar op 2 telefoonnummers

  • Active Dual Sim & Standby Dual Sim

Bekijk de Dual Sim telefoons van Tele2

Een Dual Sim telefoon gebruiken

Dual Sim smartphones nemen in populariteit toe. Zakelijk én privé bellen op hetzelfde toestel. Er gaan namelijk 2 simkaarten in 1 toestel. Geen drukte meer op het nachtkastje tijdens het opladen. Als u een Dual Sim telefoon overweegt, wat zijn dan de mogelijkheden en wat zijn de verschillen?

Active Dual Sim

Ideaal: altijd bereikbaar zijn op twee telefoonnummers. Ook in één telefoon! Dat is active Dual Sim. Beide simkaarten werken met een eigen antenne binnen het toestel. Bent u dus actief op uw privénummer, dan bent u zakelijk alsnog (tegelijk!) te bereiken. Deze vorm van Dual Sim is niet zo energiezuinig, maar wel het meest flexibel. Het is tot nu toe ook niet de meest voorkomende vorm, omdat telefoons minder eenvoudig te maken zijn met active Dual Sim.

Standby Dual Sim

Twee simkaarten in hetzelfde toestel, maar niet tegelijk te gebruiken. Dat is de meest voorkomende vorm, namelijk Standby Dual Sim. Of-of dus! Hier kiest u zelf met welke simkaart binnen uw toestel u op elk gegeven moment wilt bellen of internetten. Inkomende gesprekken kunnen niet tegelijk worden aangenomen maar worden doorgeschakeld naar, bijvoorbeeld, de actieve simkaart. Minder flexibel dan de Active Dual Sim, maar het scheelt alsnog ruimte in uw broekzak. Tele2 biedt ook een aantal toestellen aan met deze mogelijkheid.

4G Sim Only abonnement

Sim Only zakelijk: Unlimited minuten en data

Een zakelijk Sim Only abonnement van Tele2 werkt perfect met uw nieuwe Dual Sim toestel. Zeker als u voor Unlimited minuten en data kiest. Voor maar 20,66 euro kunt u hiermee onbeperkt internetten en bellen. Toch iets teveel van het goede? U kunt alle Tele2 zakelijke Sim Only abonnementen vergelijken. Wel goed om te onthouden: met Unlimited kunt u onbeperkt bellen naar andere EU-landen én de Verenigde Staten.

Dual Sim smartphones van Tele2 zakelijk

De mogelijkheden verkennen? Bekijk de Standby Dual Sim telefoons van Tele2.