Data Delen
Met Company
Bundle

  • één datategoed voor alle medewerkers
  • geen verassingen op uw factuur
  • vast laag maandbedrag
Neem nu contact op

Of bel 0800-1242

Wat is data delen?

Bij al onze mobiele abonnementen kunt u ervoor kiezen om in plaats van individuele bundels gebruik te maken van een gemeenschappelijk datategoed: Company Bundle. Dan wordt het datagebruik van uw hele organisatie uit één databundel verrekend. Voor een vast bedrag per maand kunnen uw medewerkers overal en altijd met 4G snelheid werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwacht hoge kosten.

* Alle bel/sms- en databundels zijn geldig in de hele EU, Noorwegen, Liechtenstein, IJsland en Zwitserland. Voor bellen naar het buitenland vanuit Nederland, geldt nog steeds een toeslag.

Meer weten over data delen?

Brochure Data Delen
Brochure Data Delen

Eén gemeenschappelijke mobiel databundel voor iedereen. Dat kan. Een praktische oplossing waarbij u eenvoudig grip houdt op kosten.

Voor een vast bedrag per maand kunnen zij overal en altijd met 4G snelheid werken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwacht hoge kosten.

Bekijk Brochure
Vast op Mobiel

Vast op Mobiel is een handige uitbreiding op mobiele abonnement van Tele2. De functionaliteiten van vaste telefonie, maar dan zonder vaste lijn. Dat scheelt al gauw een paar tientjes per maand. En tel daar het scherpste mobiele aanbod van Tele2 bij op. Wilt u weten tot hoeveel uw voordeel kan oplopen? Bekijk dan onze rekenvoorbeelden.

Meer weten