Wat voor organisatie heeft u?

Over schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan een klantpresentatie vanuit de trein? Skypen, mailen, downloaden en bellen? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
Lees meer

Mobiel bellen en internetten met een zakelijk abonnement van Tele2

Of u nou een zzp’er bent, werkt in het MKB of in dienst bent bij een groot bedrijf: Tele2 Zakelijk heeft voor elke ondernemer en gebruiker een geschikt zakelijk telefoonabonnement. Geen ondernemer is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen wensen én voorkeuren. Bovendien gebruikt iedereen zijn smartphone weer anders. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom helpen we u graag met het vinden van de juiste smartphone met het zakelijk abonnement dat bij u of uw collega’s past.
Bekijk onze zakelijke abonnementen

Voor welk type bedrijf zoekt u zakelijk telefoonabonnement?

Tele2 Zakelijk heeft voor elk type bedrijf een passend zakelijk telefoonabonnement:
– Kleinzakelijk of zzp: 1 – 20 medewerkers
– MKB: 20 – 500 medewerkers
– Grootzakelijk: 500+ medewerkers

Om wat voor type bedrijf het ook gaat: bij Tele2 is het niet duur en is het geen gedoe om een zakelijk telefoonabonnement af te sluiten. Het afsluiten is zo gebeurd en u betaalt de schandalig scherpe tarieven die u van ons kent. Van Sim Only tot een Unlimited-abonnement: met onze zakelijke telefoon abonnementen kunt u altijd onbeperkt werken en bent u altijd bereikbaar voor een genadeloos lage prijs.
In een MKB kunnen de wensen per collega en afdeling verschillen. Dat begrijpen wij. Daarom kunt u de zakelijke mobiele abonnementen van Tele2 per medewerker op maat maken. Zo heeft elke collega een zakelijk gsm abonnement dat bij hem of haar past.
Grote organisaties vereisen maatwerk. Dat is ook precies waar u met Tele2 Zakelijk op kunt rekenen. Onze overstapservice neemt al het werk uit handen. U kunt zich dus gewoon blijven focussen op uw werk en hoeft niet om te kijken naar de randzaken.

De garanties van Tele2’s zakelijke abonnementen

Met zakelijke abonnementen van Tele2 heeft u altijd twee garanties:
– Overal schandalig snel 4G, dus ook onderweg
– U krijgt altijd uw persoonlijke aanspreekpunt

Want zeg nou zelf: werken, dat doet u vandaag de dag alláng niet meer alleen achter een bureau. In de bouw en veel andere sectoren bent u vaak onderweg van a naar b en ook het flexwerken neemt toe. Met een zakelijk abonnement van Tele2 kunt u overal onbeperkt uw werk doen en bent u altijd bereikbaar. Ook onderweg kunt u dus rekenen op optimaal bereik en schandalig snel 4G-internet voor een Unlimited ervaring.

Is er een probleem? Of heeft u behoefte aan extra informatie? Als ondernemer weet u: tijd is geld. En op problemen zit u niet te wachten. Daarom heeft u bij Tele2 Zakelijk altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Deze medewerker kent uw situatie en weet wat uw behoeftes zijn. Hij of zij kan problemen hierdoor supersnel voor u oplossen, zonder dat u er zelf veel tijd aan kwijt bent. You shine, we shine!

Altijd een zakelijk abonnement dat past bij het gebruik

De zakelijke abonnementen van Tele2 zijn er in alle soorten en maten. Daardoor zit er altijd een variant tussen die bij u past. Zoekt u een zakelijk mobiel abonnement in combinatie met een telefoon of gaat u juist voor zakelijke Sim Only? En kiest u een kleine databundel of juist voor de grenzeloze voordelen van een Unlimited-abonnement? Aan u de keuze.
Vergelijk nu onze zakelijke telefoon abonnementen

We staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze zakelijke abonnementen of smartphones? We staan voor u klaar. Schrijf u ook in op de nieuwsbrief als u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telefonie.