kleinzakelijk en midzakelijk

Refurbished
iPhone

Refurbished iPhones zijn zo goed als nieuwe toptoestellen tegen een scherpe prijs. Volledig gecontroleerd, opgefrist en daarom ook met 2 jaar garantie, maar wel tegen een veel lagere prijs. Goed voor u, uw portemonnee en het milieu!

Zo goed als nieuwe iPhone
Een refurbished iPhone is een toestel dat volledig wordt gecontroleerd, zo nodig wordt opgeknapt en opnieuw wordt verkocht. Voordat we zo’n smartphone verkopen, controleren wij het toestel volledig. We lopen elk onderdeel na en controleren of het nog goed werkt. Kapotte of niet volledig werkende onderwerpen vervangen we.

Ook de buitenkant lopen we zorgvuldig na. Is het scherm bijvoorbeeld onbruikbaar door krassen? Dan komt er een nieuw scherm op. Elke refurbished smartphone van Tele2 ziet er dus zo goed als nieuw uit. In combinatie met een zakelijk abonnement heeft u hiermee een toptelefoon voor de scherpst mogelijke prijs.

Op meer dan 50 punten getest
De refurbished iPhones die Tele2 aanbiedt voor zakelijke abonnementen worden geleverd door Forza. Dit is de enige leverancier van refurbished smartphones in de hele Benelux die de telefoons met robots test op meer dan 50 punten. Hierdoor bent u gegarandeerd van de best mogelijke smartphones.

iPhone 8
Refurbished

Met de iPhone 8 haalt u een van de allersnelste telefoons in huis. Dankzij de glazen achterbehuizing kunt u het toestel draadloos opladen.

KIES IPHONE 8

iPhone 7
Refurbished

De iPhone 7 is de eerste iPhone met standaard een draadloze koptelefoon. Ten opzichte van zijn voorganger is onder andere de chip sterk verbeterd.

KIES IPHONE 7

iPhone 6S
Refurbished

De snelle iPhone 6s is de eerste iPhone met een drukgevoelig 3D Touch-scherm.

KIES IPHONE 6S

Refurbished altijd met
zakelijk abonnement

We verkopen onze refurbished toestellen in combinatie met zeer scherp geprijsde zakelijke abonnementen.

NAAR DE SHOP

Alleen de beste
zijn goed genoeg

Onze refurbished iPhones hebben een ‘A-klasse’. Ze zijn van binnen en van buiten in topconditie. En daardoor vrijwel niet van nieuw te onderscheiden!

Specificaties refurbished iPhones ‘A-klasse’
Scherm/behuizing Geen tot zeer lichte gebruikssporen
Technische conditie 100%
Batterijcapaciteit Minimaal 85%
Fabrieksgarantie 2 jaar
Simlockvrij
Antibacteriële behandeling
Schoon geheugen
Meest recente besturingssysteem
Duurzaamheid
Duurzaam verantwoord

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Joel Mangoendikromo, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242