Losse telefoons zakelijk

Tele2 en T-Mobile bundelen krachten

Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als T-Mobile Ondernemen. De integratie van beide bedrijven krijgt steeds meer vorm. Meer weten over de samengang van T-Mobile en Tele2?

Nieuwe zakelijk mobiel klanten verwelkomen we graag bij T-Mobile Ondernemen. Alle andere diensten kun je onverminderd bij Tele2 Zakelijk bestellen en gebruiken.

Direct naar T-Mobile

Bel T-Mobile Ondernemen (0800-1242)

  • Als je op zoek bent naar een nieuw zakelijk mobiel abonnement.
  • Als je extra mobiele abonnementen wilt bestellen naast je bestaande Tele2 Zakelijk abonnementen.
  • Als je met al je mobiele abonnementen wilt overstappen naar T-Mobile Ondernemen.

Bel Tele2 Zakelijk (020 750 1611)

Als je vragen hebt over diensten die je bij Tele2 Zakelijk afneemt. Je kunt natuurlijk ook terecht op tele2.nl/zakelijk en op MijnTele2 Zakelijk.

Bestel nu:
iPhone 12 en 12 pro

Ontdek ons aanbod en kies de iPhone die het beste bij jou en je bedrijf past!

De Apple iPhone helpt ondernemers uitdagingen creatief op te lossen en altijd en overal bereikbaar te zijn. Bekijk hier ons aanbod van de nieuwste iPhones, zodat je overal en altijd bereikbaar bent voor jouw onderneming. Vanaf nu verkrijgbaar bij T-Mobile Ondernemen!

Bestel nu bij T-Mobile
iPhone 12 key visual desktop
het nieuwe bellen

Vast, mobiel
of allebei?
Het Nieuwe Bellen

Waarom kiezen? Met Het Nieuwe Bellen belt u vast én mobiel voor een vast, laag maandbedrag.

LEES MEER

Wifi, altijd
en overal!
Met uw Wifi
Hotspot 4G

LEES MEER

Zo hoog scoort
ons netwerk

De nr. 1
mobiele provider

Uit onafhankelijk onderzoek naar providers met eigen netwerken (KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2) komen wij als beste uit de bus.

LEES MEER

Uw vaste nummer
op uw mobiel

BEKIJK OPLOSSINGEN

ECHT OVERAL BEREIK
OOK BINNEN

Bellen over Wifi is standaard inbegrepen voor al onze klanten. Zo heeft u ook binnen altijd goed mobiel bereik. En het mooie is dat het niets extra kost! Daar houden wij van!

LEES MEER

Mobiele data in het buitenland
Hoe zit dat?

U betaalt binnen de Europese Unie geen kosten meer voor roaming. Dit geldt voor alle abonnementen.

LEES MEER

OVERSTAP
WEKKER

Het is de 'dag die je wist dat hij zou komen', en toch vergeet u hem ieder jaar. Laat ons u daarom een reminder sturen, als het tijd is over te stappen van uw huidige provider naar Tele2. Zodat u die niet vergeet.

STEL WEKKER IN

Slimmer ondernemen?
laat u inspireren

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Ruth Fledderus, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242

Tele2 voor ZZP en kleinbedrijf

Eenvoudige en betaalbare oplossingen

Als zzp’er en eigenaar van een klein zakelijke onderneming wilt u focussen op doen waar u goed in bent: ondernemen! Dan wilt u gewoon goed bereikbaar zijn en geen gedoe met ingewikkelde telecomoplossingen. Gelukkig is dat ook niet nodig want Tele2 biedt het MKB eenvoudige en betaalbare oplossingen voor zakelijk mobiel bellen, internet en vast-mobiel integratie via hosted telefonie uit de cloud. En altijd tegen de beste prijs kwaliteit.

Zakelijk Mobiel bellen en internet

Ons aanbod van zakelijke mobiele abonnementen voor zpp’ers en het kleinbedrijf zijn groot. Variërend van kleine spraak en data bundels tot een unlimited spraak en data bundel, waarmee u echt onbeperkt kunt bellen en internetten. Daarbij kunt u kiezen voor een data-only abonnement of voor een abonnement met smartphone. Bij al onze mobiele abonnementen maakt u in Nederland overal gebruik van schandalig snel 4G: dus mobiel werken kan ook echt met Tele2 zakelijk mobiel. Bovendien bent u verzekerd van een uitstekend netwerk, dat tot drie keer toe met een dikke negen werd beoordeeld. En met bellen via Wifi bent u bovendien ook verzekerd van een goed bereik binnen uw pand.

Vast op Mobiel

Heeft u een kleine organisatie en bent u vaak buiten de deur, dan is het lastig om altijd iemand op de zaak te hebben die de vaste telefoon opneemt. Tele2 Zakelijk heeft daarvoor een mooie oplossing: Vast op Mobiel. Zo loopt uw bedrijf nooit belangrijke telefoontjes mis. Bij vast op mobiel bent u namelijk overal en altijd bereikbaar op uw vaste zakelijke telefoonnummer. Deze oproep beantwoordt u gewoon met uw mobiele telefoon. Ook als u onderweg bent. Dát is een van de grootste voordelen van vaste telefonie op mobiel. Zakelijk bellen met uw smartphone: ideaal, toch?

Het Nieuwe Bellen

ISDN2 stopt per 1 september 2019. Gebruikt u ISDN2 nog voor uw vaste telefonie, PIN-oplossingen of het alarm? Kies dan op tijd een goed alternatief, zoals Het Nieuwe Bellen. Dat is superslimme digitale telefonie uit de cloud, waarmee u zakelijk nog beter bereikbaar bent. En goedkoper! U heeft namelijk geen dure telefooncentrale meer nodig. U bespaart dus ook nog op de onderhoudskosten. U betaalt voortaan een vast laag maandbedrag per gebruiker. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig. U blijft gewoon bellen zoals u dat gewend bent, zowel via de vaste lijn als op uw mobiele toestel. Met gegarandeerd dezelfde kwaliteit zoals u dat van ISDN2 gewend bent, standaard inclusief veel extra mogelijkheden. Bovendien is de installatie kinderlijk eenvoudig.

Meer weten? We adviseren u graag: neem contact met ons op via telefoonnummer: 0800-1242