Klantenservice Mobiel

WAT IS MOBIEL WERKEN?


Mobiel werken is een supersimpele en slimme mobiele netwerkoplossing. Plug & Play. Mobiel Werken is er in twee varianten; de 4G wifi Hotspot voor onderweg en de 4G wifi router voor tijdelijke locaties, of als back-up voor bestaande netwerken. Internet ‘to go’, omdat het kan.
Veel gestelde vragen
Is mijn unlimited databundel echt onbeperkt data gebruiken?

U kunt inderdaad onbeperkt data gebruiken. Echter er geldt wel een fair use policy van 5 GB per dag. Heeft u uw daglimiet bereikt dan kunt daarna gratis en onbeperkt 1GB databundels bijbestellen door het versturen van een SMS naar 1280 met daarin vermeld ‘1GB EXTRA’.

Hoe stuur ik een sms vanaf mijn 4G wifi hotspot?

Hier kunt u een instructie downloaden met daarin instructies hoe een sms te versturen vanaf uw 4G wifi hotspot.

Kan ik mijn 4G wifi hotspot ook in het buitenland gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. Binnen de EU geldt een Fair Use Policy voor datagebruik van 8GB per maand. Zodra u deze limiet heeft bereikt ontvangt u automatisch een gratis sms-bericht waarin u hierover wordt geïnformeerd. Verder datagebruik kost vanaf dat moment € 0.0077 per MB.
In een land buiten de EU kunt u niet vanuit uw normale bundel internetten. Daarom is het voordelig om een internetbundel buitenland te activeren:

  1. Kies een bundel uit ons overzicht met internetbundels buitenland
  2. Sms vervolgens gratis de activeringscode naar nummer 1280
  3. U krijgt een sms-bericht als uw internetbundel actief is

Als uw bundel bijna verloopt, ontvangt u een waarschuwings-sms. U kunt dan altijd weer een nieuwe bundel activeren. Als een buitenlands netwerk uw toestel herkent, krijgt u ook automatisch een sms-bericht met de aanbiedingen en instructies.
Kijk voor meer uitleg op onze buitenlandpagina. De actuele tarieven vindt u op onze tarievenpagina.
Buiten de EU geldt sinds 2012 de regelgeving om consumenten en zakelijke klanten wereldwijd te beschermen tegen onverwacht hoge kosten van mobiel internetgebruik (via smartphone, tablet of laptop) in het buitenland. De limiet is € 50 per maand (exclusief btw). Deze datalimiet is automatisch geactiveerd.

Hoe kan ik mijn 4G wifi hotspot aanmelden voor service/reparatie?

U kunt bellen met Tele2 service desk. Zij kunnen u verder helpen.