Migratie WLR PSTN naar WLR EPOTS

Indien u gebruik maakt van PSTN, dan belt u bij Tele2 op één of meer van uw vaste telefonielijnen via het netwerk van KPN. Om dit netwerk bij de tijd te houden, moet het gemoderniseerd worden. Daarom zet KPN alle bedrijven die dit netwerk gebruiken om naar een nieuw platform. Zie ook de Verklaring E-POTS.

Wat betekent deze aanpassing voor mijn bedrijf?

De wijzigingen zijn technisch van aard. In de praktijk komt het er op neer dat er heel weinig verandert. Uw telefoonnummer blijft hetzelfde, de abonnementskosten blijven gelijk en ook de apparatuur, diensten en uw contract wijzigen niet. Hieronder treft u de meest gestelde vragen en antwoorden m.b.t. de migratie.

Er is een kleine kans dat na omzetting naar het nieuwe platform sommige diensten niet goed werken. Denk hierbij vooral aan zaken zoals frankeermachines en alarm-apparatuur. Mocht dit het geval zijn, dan helpt onze klantenservice u graag via telefoonnummer 020-750 9000. Kies in het keuzemenu optie 1.

Veelgestelde vragen

  • U ondervindt een tijdelijke onderbreking van maximaal 2 minuten van het telefoonverkeer.

  • Na de migratie wordt ook weer een volwaardige PSTN dienst geleverd, waarbij dezelfde functionaliteiten geboden blijven.

    Tele2 adviseert u om de lijn na migratie zorgvuldig te controleren op normale werking.

  • Mocht er onverhoopt iets niet werken dan kunt u contact opnemen met de Tele2 servicedesk op telefoonnummer 020 750 9000 optie 1.

  • U wordt één maand van te voren op de hoogte gesteld van de migratie datum. Deze datum staat vast en kan niet worden gewijzigd.

  • U wordt sowieso gemigreerd. Er kan geen uitzondering worden gemaakt.

  • Dat hoeft niet. Wel adviseert Tele2 om de lijn na migratie zorgvuldig te controleren op normale werking.

Meer hulp nodig?

Heeft u een andere vraag? Bel dan naar onze klantenservice op 020-7501611.