Klantenservice Diensten

Vragen over gebruiken


Hoe kom ik in controlepaneel ODIN? Vind hier het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen over het gebruiken van onze Hosting diensten.
Veelgestelde vragen
Wat is de URL van de Vuurwerk beheerportal?

U kunt via www.service.vuurwerk.nl in de Vuurwerk beheerportal. Hier kunt u onder andere zelf DNS-wijzigingen doorvoeren en e-mailadressen aanmaken.

Wat is de URL van controlepaneel ODIN?

U kunt inloggen op het controlepaneel via https://cp.pa.internl.net. Hier kunt u onder andere zelf DNS-wijzigingen doorvoeren en e-mailadressen aanmaken.

Hoe kom ik bij mijn webmail in de Vuurwerk beheerportal?

U kunt in uw webmail via https://www.webmail.vuurwerk.nl

Hoe kom ik bij mijn webmail met het controlepaneel ODIN?

Heeft u webmail geactiveerd bij het aanmaken van het e-mailadres? Dan kunt u uw webmail inzien via http://webmail.<domein>, dus bijvoorbeeld http://webmail.voorbeeld.nl. U kunt webmail ook naderhand nog activeren in het controlepaneel. Klik daarvoor op Mail en vervolgens op tabblad Web Mail.

Ik ben het wachtwoord van de Vuurwerk beheerportal kwijt. Wat nu?

Laat het ons weten. Stuur een mail naar sales-hosting@tele2.com

Ik ben het wachtwoord van controlepaneel ODIN kwijt. Wat nu?

Klik binnen het inlogscherm van ODIN op Forget password. Vervolgens kunt u uw gebruikersnaam invullen en krijgt u het wachtwoord per mail.

Kan ik het e-mailadres van mijn portalaccount wijzigen?

Nee, we kunnen niet het e-mailadres van de portalaccount aanpassen. Een e-mailadres kan maar 1 keer gebruikt worden voor een account, ook al is het bij een ander klantnummer.

U kunt een oude portalaccount wel op inactief zetten (vinkje voor Kan inloggen weghalen) en een nieuwe portalaccount aanmaken. Maar er kunnen aan 1 e-mailadres niet meerdere portalaccounts worden gekoppeld.

Is het mogelijk om 2 klantnummers op 1 portalaccount te hebben?

Helaas is het technisch onmogelijk om meerdere klantnummers samen te voegen op 1 portalaccount. Daarom hebben we helaas een alternatief e-mailadres nodig om een portalaccount voor een ander klantnummer aan te maken.