ALLE TELECOM OPLOSSINGEN
VOOR HET grootBEDRIJF
Man in yogahouding
3 smartphones met Tele2 en T-Mobile logo

Tele2 en T-Mobile bundelen krachten

Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen gaan verder als T-Mobile Ondernemen. Voor al je mobiele diensten ga je naar T-Mobile Ondernemen. Alle andere diensten kun je onverminderd bij Tele2 Zakelijk bestellen en gebruiken.

Bel Tele2 Zakelijk (020 750 1611)

Voor vragen met betrekking tot je Zakelijk Internet abonnement. Of kijk op deze website bij zzp/kleinzakelijk, midzakelijk of grootzakelijk.

Dit wil ik
op de zaak

Zakelijk vast bellen

Goedkoper bellen op de zaak dan bij KPN? Onze oplossingen voor vaste telefonie zijn makkelijk schaalbaar. Via uw eigen telefooncentrale of in de cloud.

Vast en mobiel combi

Beter bereikbaar zijn voor minder geld? Integreer uw vaste én mobiele telefoon. Dan kunt u overal bellen en gebeld worden met uw vaste nummer, gewoon op uw mobiel!

Vast internet

Altijd veilig, betrouwbaar en razendsnel internet tot wel 1 Gbps. Makkelijk uit te breiden met veilig pinnen voor uw klanten en een koppeling met uw alarminstallatie. 

Bedrijfsnetwerk

Op een besloten IP-VPN of ethernet werken uw verschillende locaties veilig, razendsnel en kostenefficiënt samen. Wij regelen de aanleg en het beheer van uw bedrijfswerk.

Beheer en meer

Bij Tele2 kan meer! Zoals uw eigen online beheeromgeving en inzicht in uw belkosten en dataverbruik.

BEL GOEDKOPER IN DE CLOUD
HOSTED VOICE

Integreer uw vaste en mobiele telefonie met Hosted Voice. Dat is bellen in de cloud voor een vast maandbedrag per medewerker. Geen telefooncentrale nodig!

VAST BELLEN UITBESTEDEN?
KIES MANAGED PBX

Managed PBX is vaste telefonie via uw eigen, toekomstvaste telefooncentrale - maar dan in een datacenter. Geen gedoe dus, want wij regelen het beheer en onderhoud.

GEEN BEREIK
OP DE ZAAK?

Bedrijfsgebouwen met dikke betonnen muren en geïsoleerd glas kunnen het signaal belemmeren. Onze indoor dekkingsoplossingen verbeteren het bereik.

EERSTEKLAS SUPPORT
BIJ INTERNET OF THINGS (IOT)

Slimmer
ondernemen

Smartphone met allerlei mogelijkheden
Checklist op telefoontje

Internet of Things bij T-Mobile Ondernemen

Dankzij onze innovatieve en veilige 5G technologie bieden wij ondernemers de beste IoT oplossingen afgestemd op hun wensen.

Checklist: zo integreert u vast en mobiel

Onze checklist met tips helpt u op weg om uw vaste en mobiele telefonie succesvol te integreren.

ADVIES NODIG?
WE BELLEN U IN NO TIME TERUG

Wilt u meer weten? En heeft u meer dan 250 medewerkers?

Bel dan met T-Mobile: 085 - 2006800