SAMENWERKEN
NIEUWE STIJL

Direct contact
samenwerken-header
  • Iedereen altijd en overal bereikbaar
  • Oplossingen op maat voor uw communicatiewensen en eisen
  • Volledige integratie van telefonie- en datagebruik

Toegang tot het nieuwe werken

Voor een slagvaardige organisatie is samenwerken een absolute must. Uw medewerkers gaan anders om met hun werk-privé balans en ze verwachten dat uw ICT organisatie alle apparaten moeiteloos ondersteunt (BYOD – Bring Your Own Device). Cruciale onderdelen van dit nieuwe werken zijn netwerktoegang en beveiliging.
Informatie-uitwisseling

We leven in een digitale wereld. Door de enorme groei van dataverkeer is het onderling uitwisselen van informatie een belangrijk aandachtspunt. Ook de mobiliteit van medewerkers is enorm gestegen. Uw medewerkers werken niet alleen op kantoor. Ze willen overal en altijd kunnen werken. Dat stelt nieuwe eisen aan de manier waarop zij samenwerken.

Oplossingen bieden

Enterprise Solutions biedt oplossingen voor het onderbrengen en centraal opstellen van uw systemen in een van onze datacenters. Alleen het hosten van de benodigde software op shared of dedicated serveromgevingen kan natuurlijk ook. Uw medewerkers zijn veilig verbonden via onze IP-VPN oplossingen (Private Cloud) en/of via het publieke internet. Aan u de keuze.

Bereikbaarheid van medewerkers

Om goed te kunnen samenwerken moeten uw medewerkers bereikbaar zijn. Alle manieren waarop uw medewerkers communiceren en de bijbehorende onderdelen noemen we Unified Communications. Zo zijn er oplossingen om te zien waar een collega zich bevindt (gedeelde agenda’s), hoe kan ik iemand het beste bereiken (presence informatie), waar is mijn collega mee bezig (intranet/social media). Maar ook het bereikbaar zijn onder één telefoonnummer op zowel een vast toestel als een mobiel toestel (one number reach), beeldbellen (videochat), teleconferencing en het gebruik van één voicemailbox voor zowel de vaste als mobiele telefonieaansluiting zijn mogelijk.

Mobiliteit

Met de komst van smartphones en tablets is mobiel datagebruik flink toegenomen. Medewerkers beantwoorden snel even een mail op hun smartphone. Deze mobiele manier van werken vraagt om een solide beveiliging van bedrijfsgegevens. Er zijn daarom steeds betere technische mogelijkheden om beveiliging tegen ongeoorloofde toegang tot uw bedrijfsnetwerk te realiseren.

Enterprise Solutions levert hiervoor Mobile Device Management oplossingen op basis van verschillende leveranciersplatformen afhankelijk van uw behoefte.
Ook levert Enterprise Solutions gecombineerde vaste en mobiele telefonie- en datacommunicatie die volledig geïntegreerd is. Met vast mobiel integratie binnen onze Hosted Voice dienstverlening of via Forced on PBX (waarbij al uw vaste en mobiele telefoonverkeer worden gecontroleerd door uw eigen telefooncentrale) kunnen wij u helpen met een verbeterde bedrijfscommunicatie.

Bent u al klaar voor de toekomst? Met de komst van nieuwe mobiele datanetwerken op basis van LTE (4G netwerken), zal de beschikbare mobiele bandbreedte nog verder toenemen. De groei van mobiel werken is niet meer te stoppen.

OPSCHEPPEN OVER ENTERPRISE SOLUTIONS
DAT MOGEN ONZE KLANTEN DOEN

svb-img
De spin in het netwerk

Naast de vaste telefonie verzorgt Tele2, via haar eigen landelijke glasvezelnetwerk, ook de netwerkverbinding tussen alle kantoren en de datacentra van de SVB.

Bekijk case

MEER WETEN?

Direct contact