VOORKOM
VERRASSINGEN

Direct contact
  • Flexibele oplossingen en contractvormen
  • Duidelijkheid over eenmalige en terugkerende kosten
  • Bij Tele2 heeft u controle over uw ICT kosten

Kostenbeheersing

Kostenverlaging is een belangrijk onderwerp binnen elke organisatie. Enterprise Solutions heeft een scherpe prijsstelling in haar DNA. Naast het kostenniveau is ook voorspelbaarheid, beheersbaarheid en flexibiliteit van kosten van groot belang. Wat gebeurt er met de kosten van een bepaalde ICT oplossing als uw organisatie krimpt of groeit? Welke afspraken heeft u hierover kunnen maken met uw leverancier?
Beheersbaarheid van kosten

Binnen grote ICT en telecomprojecten met veel verschillende diensten en services wilt u controle houden over uw kosten en uw cashflow. Hoe kunt u op eenvoudige wijze trends in uw kosten herkennen? Komen de gebudgetteerde uitgaven en contractueel vastgelegde afspraken wel overeen met de facturen die u ontvangt? Telecom Expense Management biedt uitkomst. Enterprise Solutions biedt u oplossingen waarmee u deze vragen snel en gemakkelijk kunt beantwoorden.

Voorspelbaarheid van kosten

Om ook in de toekomst uw ICT en telecomkosten onder controle te kunnen houden is voorspelbaarheid van kosten van groot belang. Met name variabele kosten die achteraf doorbelast worden op basis van gebruik zijn vaak lastig te voorspellen. Enterprise Solutions biedt de mogelijkheid om vaste prijzen per poort/type gebruiker en per locatietype (op basis van ‘pay per use’) te bepalen. Dergelijke ‘flat-fee’ afspraken zijn ook mogelijk voor onze vaste en mobiele telefonieoplossingen. Voorspelbaarheid van kosten is hiermee gegarandeerd.

Flexibele contactvormen voor kostenbeheersing

Voorspelbaarheid van kosten en kostenbeheersbaarheid zijn essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Enterprise Solutions biedt u flexibele contractvormen die meebewegen met de ontwikkeling van uw organisatie.

Flexibilisering van ICT

De behoefte aan flexibele contractvormen en het samenwerken met uw leveranciers wordt steeds groter. Een voorwaarde voor deze behoeften zijn schaalbaarheid van ICT en overzichtelijke telecom oplossingen. Enterprise Solutions biedt u deze mogelijkheden. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie.

OPSCHEPPEN OVER ENTERPRISE SOLUTIONS
DAT MOGEN ONZE KLANTEN DOEN

EhrbeckerSchiefelbusch
Ehrbecker Schiefelbusch

Deze organisatie verbeterde de bereikbaarheid voor klanten en tussen de verschillende vestigingen én realiseerde gelijktijdig kostenbesparing en kostenbeheersing.

Bekijk case

MEER WETEN?

Direct contact