DE ZAKELIJKE
ZORG OPLOSSING

Met een gespecialiseerd team van zorgspecialisten bedienen we meer dan 200 klanten uit alle geledingen in de zorg.

Niet alleen met generieke diensten, maar ook met maatwerkoplossingen, waarbij we altijd de oplossing bieden die het beste bij uw situatie past.

Wij geloven dat technologie een cruciale rol vervult bij het antwoord op de uitdagingen in de zorg. Dankzij slimme oplossingen kan de zorg efficiënter, productiever en anders georganiseerd worden, waarbij kwaliteit en besparingen hand in hand kunnen gaan.
Met ons portfolio van communicatie- en samenwerkingsoplossingen stellen we u in staat slimmer uw processen en werkzaamheden in te richten. Hierdoor wordt uw organisatie niet alleen efficiënter en productiever maar komt er ook meer tijd beschikbaar voor uw core dienstverlening.

Tele2 heeft meer dan vijftien jaar internationale ervaring in het toepassen van mobiele communicatie en netwerktechnologie in de zorg. We werken daarbij nauw samen met diverse partners om relevante en specifieke oplossingen te ontwikkelen. Wij bieden geïntegreerde communicatie en IT oplossingen en verbinden uw locaties, systemen, data en applicaties.

Hierbij vergroten we niet alleen de bereikbaarheid van uw organisatie en uw medewerkers maar ook de toegankelijkheid tot uw data. Schaalbaar, veilig en betrouwbaar zodat de continuïteit van uw dienstverlening nu en in de toekomst geborgd is. En altijd tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Met een gespecialiseerd en dedicated team van zorgspecialisten bedienen we meer dan 200 klanten uit alle geledingen in de zorg.

Niet alleen met generieke diensten als VPN, Vast-Mobiel Integratie, M2M en IP-TV. Maar ook met maatwerkoplossingen, waarbij we samen met een aantal kwalitatieve partners altijd de oplossing bieden die het beste bij uw situatie past. Wij houden daarbij de regie, zodat u het gemak heeft van één aanspreekpunt, één contract en één factuur.

Meer weten?

Neem dan contact op met Luc van de Leijgraaf.

ONZE BRANCHE SPECIALIST
ONZE BRANCHE SPECIALIST
Luc van de Leijgraaf
ONZE BRANCHE SPECIALIST
luc.vandeleijgraaf@tele2.com
ONZE BRANCHE SPECIALIST
  • Zekerheid:
    de betrouwbaarheid van ons eigen vaste en mobiele netwerk
  • Expertise:
    dedicated team van zorgspecialisten
  • Gedreven:
    onze mensen maken het verschil

Zorg specifieke oplossingen

Bereikbaarheids oplossingen

Mtel is de specialist in klantcontactoplossingen in Nederland. Samen met MTel bieden wij een unieke Cloud oplossing waarbij thuiszorgmedewerkers optimaal bereikbaar zijn via één centraal nummer. Voor thuiszorgorganisaties is een goede bereikbaarheid van de (zelfsturende) zorgteams van groot belang. Echter worstelen ze met de inrichting daarvan. Speciaal voor thuiszorgorganisaties heeft Mtel een cloud oplossing ontwikkeld die rekening houdt met het dienstrooster van uw thuiszorgmedewerkers. Gesprekken naar het centrale teamnummer worden conform het dienstrooster automatisch doorverbonden met de mobiele telefoon van de dienstdoende medewerker. Daarnaast kan een bestaand planningspakket (bijvoorbeeld Ons van Nedap of Caress van PinkRoccade) worden gekoppeld aan de online roosterapplicatie.

Personen alarmering

Zintouch ontwikkelt producten en diensten om de zelfredzaamheid en veiligheid van mensen in hun woonomgeving te vergroten. De dienst personenalarmering van Zintouch maakt gebruik van de Tele2 infrastructuur en bestaat uit een eenvoudige en gebruiksvriendelijke mobiele applicatie en alarmeringsproduct. Het unieke van de dienst is dat deze zowel binnen als buiten de woning gebruikt kan worden. En daarnaast dat familileden ook rechtstreeks kunnen worden gealarmeerd.

Meander medisch centrum

Als patiëntgerichte organisatie verwacht Meander totaaloplossingen die hen ontzorgen. Ze werkt daarom ook graag samen met klantgerichte leveranciers om de zorg en aandacht voor patiënten te blijven verbeteren. Tele2 biedt Meander internet en telefonie en een innovatieve Interactieve TV oplossing die volledig aansluit op de wensen van de zorginstelling.

Lees meer