CONTINUÏTEIT
GEWAARBORGD

Direct contact
header-continuiteit
  • Optimale beschikbaarheid van telecom en ICT diensten
  • Veiligheid van uw opgeslagen data- en informatiestromen
  • Meerdere datacenterlocaties voor grote hoeveelheid data

De zekerheid van beschikbaarheid

Telecom en ICT diensten zijn onderdeel van uw primaire bedrijfsprocessen. Niet alleen continuïteit in de beschikbaarheid van deze diensten en systemen is een vereiste. Ook schaalbaarheid en interoperabiliteit spelen een belangrijke rol. Enterprise Solutions heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen, leveren en in stand houden van bedrijfskritische ICT en telecom omgevingen. Wij helpen u graag uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Critical data

Door de digitalisering van de samenleving worden we steeds afhankelijker van dataverkeer. Data moet altijd beschikbaar zijn en we moeten voorkomen dat deze gemanipuleerd wordt of corrupt raakt. Waar een aantal jaren geleden nog gekozen werd om opslagsystemen op één locatie te plaatsen, wordt tegenwoordig veelal gekozen voor een meervoudig uitgevoerde oplossing op meerdere locaties.

Er is ook een explosieve groei van de hoeveelheid data. Deze dataexplosie komt voort uit het groeiende gebruik van hoge resolutie beeld- en videomateriaal en zorgen voor een steeds groter wordende behoefte aan opslagcapaciteit. Ook in de zakelijke markt is een dataexplosie gaande. Denk aan de digitalisering van röntgenfoto’s en het gebruik van online trainingsmateriaal op basis van video.

In de datacenterlocaties van Tele2 is uw data veilig opgeborgen. De verbindingen van en naar deze datacenters voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van beschikbaarheid, bandbreedte, jitter, delay en waarborgen de integriteit van uw data.

Continuiteit is beschikbaarheid

Het werk gaat gewoon door. Ook als u kiest voor een nieuwe ICT oplossing. Het is van het allergrootste belang dat de hiervoor benodigde transitie op de juiste en professionele wijze wordt gepland, uitgevoerd en overgedragen aan de organisatie.
Veiligheid om uw bedrijfsprocessen te continueren

Tele2 verzorgt circa 65% van alle geldopnames in Nederland. Hiervoor moet je aan strenge beveiligingseisen voldoen. De fysieke beveiliging van data- en verkeersstromen is cruciaal, zeker als het om financiële of om persoonsgegevens gaat. Enterprise Solutions biedt een groot aantal oplossingen op gebied van beveiliging.

Uw wensen en eisen

Afhankelijk van uw wensen en eisen kan de beveiliging via firewalling tot complete anti-DDOS oplossingen worden verzorgd. Daarnaast biedt Tele2 oplossingen voor het veilig transporteren van uw data en VoIP verkeer over besloten IP-VPN verbindingen (Private Cloud) waarbij we alleen uw eigen locaties ontsluiten. En als u het wilt, bieden wij ook oplossingen waarbij al het verkeer dat over deze IP-VPN verbindingen getransporteerd wordt nog middels hardwarematige encryptie versleuteld wordt.

Certificering

Al onze interne processen en procedures zijn ingericht om datamisbruik te voorkomen. Tele2 wordt regelmatig ge-audit door erkende derde partijen en bovendien beschikken wij over de benodigde certificeringen om aan alle veiligheidseisen te voldoen. Zo kunt u uw data- en verkeersstromen aan ons toevertrouwen.

MEER WETEN?

Direct contact