Online zonder
hoge kosten

Check Uw website eenvoudig en altijd online bereikbaar
Check Keuze uit verschillende pakketten, inclusief eigen domeinnaam
Check Verbeter uw continuïteit met uw servers in ons datacenter

Tele2 zorgt ervoor dat u altijd online bent. Veilig, professioneel en vlekkeloos. Zonder investeringen of beheer van servers en netwerkinfrastructuur.

  • Omschrijving
  • Specificaties
Hosting met domeinregistratie

 

Domeinnaamregistratie is ontwikkeld voor zakelijke gebruikers die naast een internetaansluiting van Tele2 willen beschikken over een eigen domeinnaam voor hun website. En een zakelijke e-mail onder een eigen domeinnaam willen ontvangen. Bij deze hosting dienst registreren wij de gewenste domeinnaam. Het is ook mogelijke een al bestaande domeinnaam te verhuizen. Desgewenst linken we een domeinnaam door naar een andere domeinnaam en sturen we de e-mail door naar een nieuw e-mailadres.

 

Shared Hosting

 

Als aanvulling op de dienst domeinnaamregistratie heeft Tele2 de Shared Hosting dienst ontwikkeld. Shared Hosting is bedoeld voor organisaties die een website en zakelijke e-mail op basis van hun eigen domeinnaam wensen te gebruiken. Shared Hosting van Tele2 bestaat uit het registreren van een domeinnaam en het leveren van webhosting en e-mail faciliteiten. Aangezien de behoeften van zakelijke klanten kunnen variëren heeft Tele2 Shared Hosting ondergebracht in verschillende pakketten waarmee een variëteit aan oplossingen wordt geboden. Wij hebben dus altijd een Shared Hosting pakket dat voldoet aan uw wensen.

 

Dedicated Hosting

 

Dedicated Hosting van Tele2 is zeer geschikt als u als bedrijf hoge eisen stelt aan uw bedrijfskritische website of applicatie, zoals e-mail, maar niet belast wilt worden met hoge investeringen in een infrastructuur. Tele2 levert en configureert bij Dedicated Hosting de overeengekomen server. Wij plaatsen de server in het Tele2 Datacenter, leveren een hoogwaardige internetverbinding en bewaken de server. Dedicated Hosting bestaat uit meerdere opties. Standaard kunt u kiezen uit verschillende Dell servers die Linux (Red Hat) of Windows ondersteunen.

 

direct Hosting bestellen

U wilt gelijk aan de slag? Cloud provider InterNLnet, onderdeel van Tele2, brengt u direct online!

Direct bestellen