ZIJ HEBBEN TELE2
OP DE ZAAK

Rent-a-Tent
INL Cargo
SVB
Dental Union

Directeur Wim Willems van verhuurbedrijf Rent-a-Tent laat zijn bedrijf op een slimme manier groeien. Met een compleet nieuwe backoffice konden alle partners in heel Europa in de cloud worden gekoppeld.

ICT-coördinator Ruben Lanu van INL Cargo schakelt Tele2 in om kosten te besparen en het beheerportaal te verzelfstandigen. Dat scheelt het logistiek transportbedrijf meer dan € 1.100 per maand. 

Ruim 5 miljoen klanten rekenen op de Sociale Verzekeringsbank. Om die goed te kunnen bedienen is een stevige ICT-Infrastructuur nodig.

Nico Groenevelt, Projectmanager telefonie bij Dental Union, integreerde met succes de vaste en mobiele telefonie.

PMO Company
Gemeente Noordwijkerhout
Jeroen Verhaar, Adecco
Meander Medisch Centrum

Effectieve communicatie staat centraal bij de projecten die The PMO Company begeleidt op het gebied van projectmanagement.

Facilitair manager Hanno Everaars helpt gemeente Noordwijkerhout om met moderne telefonie burgers snel en adequaat te helpen.

Jeroen Verhaar, branche office en netwerkmanager bij Adecco, vertelt over het belang van een betrouwbaar netwerk.

Director Digital & ICT Vincent van Luling is verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid en digitale communicatie.

3 smartphones met Tele2 en T-Mobile logo

Tele2 en T-Mobile bundelen krachten

Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen gaan verder als T-Mobile Ondernemen. Voor al je mobiele diensten ga je naar T-Mobile Ondernemen. Alle andere diensten kun je onverminderd bij Tele2 Zakelijk bestellen en gebruiken.

Bel Tele2 Zakelijk (020 750 1611)

Voor vragen met betrekking tot je Zakelijk Internet abonnement. Of kijk op deze website bij zzp/kleinzakelijk, midzakelijk of grootzakelijk.