EEN NIEUWE ICT-INFRASTRUCTUUR
VOOR DE SOCIALE VERZEKERINGSBANK

Ruim 5 miljoen klanten rekenen op de Sociale Verzekeringsbank. Dat vraagt om een stevige ICT-Infrastructuur

In opdracht van de overheid zorg de Sociale Verzekeringsbank ervoor dat u, uw kinderen, of uw ouders op tijd en correct hun kinderbijslag, AOW-pensioen of nabestaandenuitkering ANW ontvangen.

SVB

Klant centraal
De Sociale Verzekeringsbank wil verwachtingen overtreffen. Met de service voor hun klanten, maar ook bij hun opdrachtgevers voor wie ze sociale voorzieningen uitvoeren. Dat kan alleen doordat de uitvoering bij de SVB tot in de puntjes is geregeld. SVB investeert continu in de organisatie: van eigentijdse automatisering en zorgvuldige administratie tot medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Tele2 is een van de belangrijkste leveranciers voor SVB.

Selfservice en persoonlijk contact
Automatiseren doet de SVB waar dat kan. Klanten kunnen zo gemakkelijk via internet zelf zaken regelen met de SVB. Maar zo zorgen ze er óók voor dat er genoeg tijd overblijft voor persoonlijk contact met klanten. De SVB hanteert daarom ook geen centrale telefoonnummers met eindeloze keuzemenu’s, maar betrokken medewerkers in serviceteams.

 

“Een goede klantervaring borgen en verwachtingen van klanten overtreffen, vereist een betrouwbare ICT-infrastructuur”

 

Zij hebben de gegevens van klanten snel bij de hand en kunnen direct hulp bieden. Bijvoorbeeld door meteen wijzigingen van de klant door te voeren.

Betrouwbare ICT-partner
De klantgerichte aanpak van de SVB vraagt om een stevige ICT-infrastructuur. En natuurlijk een leverancier die de ICT-behoeften van de organisatie begrijpt – en een maatoplossing kan bieden tegen een redelijke prijs. Dat is waarom de SVB koos voor de dienstverlening van Tele2. Naast de vaste telefonie verzorgt Tele2, via het eigen landelijke glasvezelnetwerk, ook de netwerkverbinding tussen alle kantoren en datacentra van de SVB.

BETROUWBAAR ICT-STRUCTUUR
ZOALS SOCIALE VERZEKERINGSBANK?

wolkje met punaises

IP-VPN NETWERK

Veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen uw bedrijfsnetwerk.

laptop met glasvezel kabel

GLASVEZEL NETWERK

Ons landelijk dekkende glasvezelnetwerk garandeert dat we u altijd efficiënt kunnen aansluiten op glasvezel.

ADVIES NODIG?
WE BELLEN U IN NO TIME TERUG

Nu meer weten? Bel dan met T-Mobile. 

0800-8102.