GGD
Hollands Noorden

klaar voor
de toekomst

Paul Hilhorst, Manager Bedrijfsvoering van GGD Hollands Noorden, stoomt zijn organisatie klaar voor de toekomst

GGD Hollands Noorden bewaakt de gezondheid van alle inwoners in de noordelijke helft van Noord-Holland. Een mooie en grote verantwoordelijkheid, waarvoor de organisatie moet kunnen vertrouwen op goede telefonische bereikbaarheid en veilige uitwisseling van data.

Beste in de markt
GGD Hollands Noorden zocht een partij die hen kon voorzien van nieuwe telefonie- en dataverbindingen, waarmee zij in één keer klaar zouden zijn voor de toekomst. Bij de vergelijking van de verschillende partijen op de markt, was de keuze snel gemaakt. Paul Hilhorst legt uit waarom: “We hebben zorgvuldig alle oplossingen bekeken. Uit onze vergelijking kwam Tele2 als winnaar uit de bus, omdat het bedrijf er qua prijs met kop en schouders bovenuit steekt”.

IP-telefonie en supersnel internet
De GGD koos uiteindelijk voor IP-telefonie voor de drie hoofdvestigingen. Door deze slimme totaaloplossing van Tele2 maken nu meer medewerkers gebruik van de telefonie- en datadiensten, terwijl de kosten gelijk zijn gebleven. De overgang verliep soepel en had geen invloed op de dienstverlening van de organisatie.

“De medewerkers van Tele2 begrijpen waar wij voor staan, en dat is erg prettig samenwerken”

De GGD maakt nu gebruik van internetverbindingen via glasvezel- en radiostraalverbindingen. Op de verschillende locaties hebben medewerkers daardoor toegang tot supersnel internet.

Betrokken specialisten
GGD Hollands Noorden maakt technisch gezien een grote stap vooruit en is daarmee klaar voor de toekomst. Hilhorst kijkt tevreden op de samenwerking: “Alle betrokken specialisten zijn erg behulpzaam en doen er alles aan om wijzigingen snel door te voeren en eventuele kwesties kundig op te lossen. Het contact met Tele2 is vanaf het begin professioneel, aangenaam en positief geweest.”

Klaar voor de toekomst 
ZOALS GGD Hollands Noorden?

voip connect

VoIP
Connect

VoIP Connect is zakelijke vaste telefonie, gewoon via uw internetaansluiting. U bespaart zo fors op uw belkosten.

KLIK HIER
ethernet

Ethernet 
Connect

Ethernet Connect zorgt voor een zeer betrouwbaar, besloten netwerk tussen locaties, met schaalbare bandbreedtes tot 1 Gbps.

KLIK HIER
glasvezel

Glasvezel
Netwerk

Ons landelijk dekkende glasvezelnetwerk garandeert dat we u altijd efficiënt kunnen aansluiten op glasvezel.

KLIK HIER

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Tim Pothoff, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242