Cendris wil
flexibiliteit,
voorspelbare kosten

en scherpe tarieven

Freek Weijtens, directeur ICT bij Cendris Customer Contact, koos voor Tele2 als zijn mobiele partner

Resultaatgericht en effectief communiceren is belangrijk voor dienstverlener Cendris. Daarom zetten ruim 2.500 Cendris-medewerkers zich dagelijks in om hun klanten hierin te ondersteunen.

Beste oplossingen
Ongeveer 90% van de Cendris-medewerkers werkt vanuit vijf locaties in Nederland. De rest van hun collega’s, waaronder leidinggevenden, staf- en verkoopmedewerkers, werkt op verschillende vestigingen en bij klanten. Om overal goed bereikbaar te zijn voor collega’s en klanten, moeten Cendris-medewerkers onderweg én op locatie kunnen bellen, sms’en en e-mailen.

Freek Weijtens, directeur ICT bij Cendris Customer Contact, ging op zoek naar een mobiele partner die bij Cendris past. Bij Tele2 vond hij de beste oplossingen. Want Tele2 biedt flexibiliteit, voorspelbare kosten en scherpe tarieven – de belangrijkste vereisten voor Cendris. Dankzij aantrekkelijke abonnementsvormen zijn de maandelijkse mobiele kosten voorspelbaar geworden. Onverwacht hoge telefoonrekeningen van medewerkers behoren dus tot het verleden. Cendris heeft gekozen voor mobiele abonnementen voor een vast bedrag per maand. Inclusief onbeperkt nationaal bellen, sms’en én data.

“Met minder nemen we gewoon geen genoegen”

Weijtens is zeer te spreken over de overstap naar Tele2: ‘’Vooral door de effectieve planning, goede informatievoorziening richting medewerkers en slimme keuzes vooraf, is de overstap probleemloos verlopen.’’

Zorgeloze overstap
Projectmanagers van Tele2 hebben de overstap in goede banen geleid met een stevig projectplan. Cendris-medewerkers werden goed geïnformeerd. Een telefonisch supportteam stond klaar om eventuele vragen en problemen snel op te pakken. Het resultaat was een snelle en zorgeloze migratie. Tele2 is voor Cendris een overzichtelijke, compacte en slagvaardige partner waar Weijtens nog lang zaken mee wil doen: “Met minder nemen we gewoon geen genoegen”.

Meer in control zijn
ZOALS Cendris?

Toestel
+ 4G Sim

Kies voor het modernste 4G-netwerk en de allernieuwste smartphones. Onbeperkt internet, bellen en sms’en of een bundel op maat.

KLIK HIER
company bundle

Company
Bundel

Onbeperkt internet, bellen, en sms’en of een bundel op maat op het allermodernste 4G-netwerk. Gewoon op uw huidige mobiel en maandelijks opzegbaar.

KLIK HIER

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Tim Pothoff, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242