Bellen via
WIFI

Bellen over Wifi is standaard inbegrepen voor al onze klanten.
Zo heeft u ook binnen altijd goed mobiel bereik.
En het mooie is dat het niets extra kost! Daar houden wij van!
Bellen via wifi
Bellen via wifi netwerk in Nederland
Bellen via wifi Zakelijk
Simpel beter bereik binnen een gebouw
Wifi HD Voice
Bellen met HD geluidskwaliteit

Wat is Bellen via wifi

Bellen via wifi zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon in een ruimte met weinig of géén dekking overschakelt op een wifi-netwerk het toestel waarop u bent aangemeld. Zo heeft u binnen gegarandeerd altijd het beste mobiele bereik. En beter nog; u betaalt er niks extra voor! Alleen de gewone minuten uit de Tele2 belbundel!

Bellen via wifi is dus superhandig, want juist op plekken met minder bereik, kiest de smartphone zélf automatisch of er via het mobiele netwerk óf via een wifi-netwerk gebeld wordt. En in vergelijking met andere indooroplossingen is bellen via wifi absoluut de voordeligste optie. U betaalt immers niks extra.

Het enige wat u nodig heeft voor bellen via wifi is een geschikt toestel dat beschikt over de laatste softwareversie. En een toegankelijk wifi-netwerk natuurlijk! Bellen via wifi is er voor alle Tele2 Zakelijk Mobiel klanten.

Eenvoudig Praktisch Handig om te weten
Wifi belminuten betaal je gewoon uit je belbundel. Perfecte indooroplossing voor kantoren tot 70 medewerkers met gemiddeld belverkeer en voor thuisgebruik. Kwaliteit van wifi bellen is afhankelijk van kwaliteit en bezetting van wifi netwerk.

Wat heb je nodig voor bellen via wifi

Mobiel
Geschikt toestel
Download
Laatste software update.
Wifi
Aangemeld op een wifi netwerk

Wilt u ook bellen via wifi?

Of meer informatie? Dat kan.
Check hier welke toestellen geschikt
zijn voor bellen via wifi
Lees meer
Bellen via Wifi

Overal schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Skypen, appen, mailen, downloaden of bellen? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.3!
Lees meer