iphone xr
topdeal

  • 10GB Data & 100 Bel/SMS
  • Razendsnel 4G
  • Tijdelijk € 118,95 voordeel
Shop uw iPhone Xr

Zakelijke telefoons voor de toekomst

Eén ding weet u zeker als u een Apple toestel in combinatie met een zakelijk abonnement van Tele2 koopt: hiermee bent u klaar voor de toekomst. De nieuwste iPhones zijn hun tijd vooruit en dat betekent dat de investering zich terugbetaalt. Ook over twee of drie jaar is een iPhone nog in topconditie en staat deze dag en nacht voor u en de zaak klaar. Met futuristische features als Augmented Reality en Face ID is er geen gebrek aan voorzieningen die van pas komen tijdens het werk. Bijvoorbeeld om bestanden extra goed te beveiligen!

Strak en exclusief uiterlijk

Welke iPhone u ook kiest: met een Apple telefoon kunt u voor de dag komen. Op bezoek bij de klant, in een vergadering of als u op locatie werkt. iPhones zijn namelijk zeer strak vormgegeven en netjes afgewerkt. Ze hebben daardoor een stijlvol uiterlijk. Het ontwerp krijgt veel aandacht van Apple en dat merkt u aan de hoge kwaliteit van de behuizing. En het mooie is: voor u valt er écht wat te kiezen. Wordt het de klassieke, zeer stijlvol vormgegeven iPhone 8 met kenmerkende Apple-uiterlijk of toch de moderne iPhone Xs Max met zijn ultradunne schermranden?

Handige innovaties voor zakelijk gebruik

Apple telefoons zitten vol slimme hardware die ideaal is voor zakelijk gebruik. De door Apple zelfgemaakte iPhone-processors zorgen voor een vloeiende werking waardoor apps snel opstarten. Een iPhone staat daardoor altijd direct voor u klaar. Voor zakelijk gebruik is ook beveiliging erg belangrijk. Bijvoorbeeld om belangrijke, vertrouwelijke documenten te beschermen. Het prettige aan iPhones is dat ze makkelijk en snel ontzettend goed te beveiligen én ontgrendelen zijn. Dit kan met Touch ID, de ingebouwde vingerafdruksensor, of Face ID, de geavanceerde gezichtsherkenning van de iPhone X en nieuwere modellen. Uw bestanden zitten daarmee veilig achter slot en grendel.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Apple telefoons heeft Tele2 Zakelijk nog meer bekende merken telefoons met veel verschillende soorten abonnementen. Bent u benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan op onze overzichtspagina of u een toestel met abonnement kunt vinden.
Bekijk alle telefoonmerken
Apple telefoons: altijd goed beveiligd

We blijven nog even bij de beveiliging van Apple telefoons. Juist omdat dit voor zakelijk gebruik zo belangrijk is. Apple begrijpt dit en is er daarom extra scherp op. Alle apps uit de App Store worden daarom vooraf uitgebreid nagelopen en uitgetest. Hierdoor zijn alle iPhone-apps goed beveiligd. In het iOS-besturingssysteem is daarnaast ook veel aandacht voor de beveiliging. Niet alleen met Face ID en Touch ID, want data wordt standaard versleuteld opgeslagen. Dit betekent dat alleen u deze bestanden kunt bekijken.

Goede camera’s, makkelijk in gebruik

Even snel een foto schieten van de vooruitgang op de bouw? Of om uitgeschreven notulen snel vast te leggen? De camera-app van Apple smartphones is in no time opgestart, stelt het beeld razendsnel scherp en schiet heldere, gedetailleerde foto’s. Ook hebben alle Apple telefoons een camera aan de voorkant. Met deze ‘front camera’ kunt u in HD-kwaliteit deelnemen aan videovergaderingen, maar natuurlijk ook selfies maken.

Kies uw iPhone met zakelijk abonnement

Voor een zakelijk abonnement van Tele2 heeft u keuze uit verschillende Apple telefoons. Wordt het de iPhone Xs Max, die is voorzien van alle futuristische nieuwe snufjes en een passend uiterlijk heeft? Of gaat u voor de stijlvolle iPhone 8 met zijn herkenbare Apple-ontwerp en eveneens goede prestaties? Behalve het kiezen van de iPhone, heeft u ook de keuze uit verschillende zakelijke abonnementen. Ga bijvoorbeeld voor een sim-kaartje met onbeperkt data en onbeperkt bellen. Niet vergeten de sim-kaart in uw gloednieuwe iPhone te stoppen!