Huawei 4G Wifi Hotspot

Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen bundelen de krachten. We brengen het beste van twee werelden samen onder in T-Mobile Ondernemen. En we beginnen met mobiel; het gezamenlijke @Work portfolio. Unlimited diensten en het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Overal. Altijd. Alles.

Bestel de Huawei 4G Wifi Hotspot bij T-Mobile

Huawei 4G Wifi Hotspot

4G Wifi Router: De ideale 4G router voor WiFi op locatie

Deze Huawei E5785 Mobile Wifi hotspot is een 4G WiFi-router die altijd voor u klaar staat. Werkt u vaak op locatie, maar is er regelmatig geen stabiele of veilige internetverbinding beschikbaar? Dan zit u goed met deze 4G router. In combinatie met een onbeperkt Data Only-abonnement creëert u snel een WiFi hotspot. Zo heeft u altijd toegang tot supersnel én betrouwbaar internet.

Even kennismaken met deze MiFi router

De Huawei E5785 is een draagbare 4G router. Een 4G router wordt ook wel een ‘MiFi router’ of dongel genoemd. Dit is een mobiele WiFi-modem waarmee u overal uw eigen WiFi-verbinding heeft. Hier kunt u dan met uw laptop, smartphone of tablet verbinding mee maken, net als met een ‘gewoon’ WiFi-netwerk.

Het apparaat is makkelijk mee te nemen, want hij is ontzettend compact. Ook handig: hij heeft een ingebouwde accu zodat u ook niet afhankelijk bent van een stopcontact. Om te kunnen internetten via de Huawei E5785 heeft u een simkaart nodig met een Data Only-abonnement, deze wordt meegeleverd. De WiFi-hotspot van Huawei ondersteunt 4G.

Wist u dat 4G internet van Tele2 sneller is dan de gemiddelde Nederlandse WiFi-verbinding? En het is ook nog eens een stuk veiliger dan openbare WiFi-netwerken. Daarmee kunt u altijd en overal veilig op locatie werken. Handig om uw aantekeningen na een meeting met de klant snel op te slaan in de cloud of om altijd toegang te hebben tot de laatste bouwtekeningen van het project waar u met uw bedrijf aan werkt.

Makkelijk en snel in gebruik

De E5785 werkt met elke smartphone, laptop en tablet. Hij is gemakkelijk in te stellen en heel gebruiksvriendelijk. Dit komt omdat ‘ie een handig scherm heeft waarop u alle relevantie informatie kunt zien. Van de kwaliteit van het netwerksignaal tot de inhoud van de batterij en van de gebruikte data tot het aantal met de hotspot verbonden apparaten. Over de batterij gesproken: die heeft een grote inhoud van 3000 mAh. Hiermee kunt u maximaal 10 uur internetten. Heeft u wel toegang tot het stroomnet, dan kunt u de WiFi hotspot daar ook gewoon op aansluiten.

U kunt het zien als altijd en overal ‘internet to go’. Met een WiFi-hotspot zoals de Huawei E5785 weet u altijd het antwoord op de vraag of er internet beschikbaar is. U bent dan niet afhankelijk van of er wel of geen internet beschikbaar is. Ook fijn: uw klanten de mogelijkheid geven om op internet te gaan. Als u bijvoorbeeld taxichauffeur bent en u wilt uw (internationale) klanten de mogelijkheid geven om in de auto online te gaan, is dit een goede optie.

Een Data Only-sim van Tele2 Zakelijk

Voor het gebruik van deze MiFi router heeft u een Data Only-sim nodig. Die krijgt u automatisch bij aanschaf van de Huawei E5785. Daarbij kunt u gaan voor een Unlimited-bundel zodat u onbeperkt kunt internetten. Deze bundel heeft een daglimiet van 5GB, maar als dit op is kunt u onbeperkt en gratis extra databundels aanschaffen. Kwestie van 1GB EXTRA naar 1280 te sms’en via de Huawei HiLink app en u kunt weer verder met internetten via de WiFi-hotspot. Overal en altijd kunnen werken? Met Data Only van Tele2 en de Huawei E5785 is dat een check in de box!

Specificaties Huawei 4G Wifi hotspot

p
n

 

Spec Waarde
Merk Huawei
Model 4G WiFi Hotspot
Downloadsnelheid 300 Mb/s
Uploadsnelheid 50 Mb/s
Simlockvrij Ja
Geheugen Extern 32 GB microSD
Accucapaciteit 3000 mAh
Accuduur Tot 10 uur
Aantal apparaten Tot maximaal 10
Frequenties 4G, 3G en 2G

 

Veelgestelde vragen Huawei 4G WiFi Hotspot

Click to toggle

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Click to toggle

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Click to toggle

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Click to toggle

Toggle content goes here, click edit button to change this text.