TELE2 WINKEL
eindhoven

Bezoek Tele2 Eindhoven

Wil je persoonlijk advies? Bezoek dan onze winkel in Eindhoven. Onze Sales Advisors staan 7 dagen per week voor je klaar. Zij helpen je graag bij het beantwoorden van vragen en het maken van je keuze.

Het Samsung Premium Support Center in deze winkel is open van dinsdag t/m zaterdag.

Openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00
Adresgegevens
Reparatieservice

Samsung Premium Support Center
Goed nieuws! Deze winkel heeft een geautoriseerd Samsung Premium Support Center. Dit betekent dat jouw Samsung zowel binnen als buiten garantie kan worden gerepareerd volgens hoge kwaliteitsnormen en met originele Samsung onderdelen. Je behoudt de fabrieksgarantie en krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Meestal worden de reparaties op dezelfde dag uitgevoerd. Deze service is ook voor niet-Tele2 klanten beschikbaar. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van de winkel, alleen op zondag & maandag is het Support Center gesloten.

Ander merk telefoon? Geen probleem!
In de winkel kun je je toestel inleveren om te laten repareren. We sturen je telefoon dan op voor reparatie. Alleen als je telefoon is geleverd door Tele2, kun je gebruik maken van de reparatieservice van Tele2. Een telefoon is geleverd door Tele2 als je die gekocht hebt in een van onze winkels, online besteld hebt via tele2.nl of via onze telefonische klantenservice.

Persoonlijk advies

Onze Sales Advisors helpen je graag bij het maken van je keuze. Of het gaat over een mobiel abonnement met of zonder toestel, of over Internet, Bellen & TV. Natuurlijk kun je in de winkel ook terecht voor gadgets en accessoires voor jouw smartphone.

Samsung Repair Tele2 winkels

Kom langs in onze winkel

  • Vergelijk onze toptoestellen
    Probeer je nieuwe smartphone in de winkel uit en overtuig jezelf!
  • Kies het 4G-abonnement dat het beste bij jou past
    Wij helpen je graag!
  • Alles op een plek
    Smartphone, hoesjes, gadgets. We hebben alles!