Het aanbod van Tele2 Wholesale op het gebied van DSL voor de consumentenmarkt is ideaal voor telecomaanbieders met veel technische kennis en die het netwerk van Tele2 willen inzetten om het bereik van hun diensten te vergroten. Onze DSL-oplossing voor wholesale partners kent namelijk een hoge mate van maatwerk.
Optimaal geïntegreerd

Daarbij kunt u kiezen voor beheer van de aansluitingen op individueel klantenniveau, geautomatiseerde verificatie van de beschikbaarheid en provisioning. Verder kan aan- en afmelden van abonnees gebeuren via een API of telefonisch via de helpdesk waardoor abonneemanagement optimaal is geïntegreerd in de bestaande werkprocessen. Ook bieden we flexibele diensten zoals abonneeprofielen op het gebied van upload- en downloadsnelheden.

Netwerkinfrastructuur

ISP’s en netwerkaanbieders vinden in Tele2 Wholesale een partner die hen ondersteunt bij de provisioning, aggregatie en ondersteuning van grote hoeveelheden DSL-abonnees en diensten. U profiteert bovendien van de investeringen die we afgelopen jaren hebben gedaan in onze netwerkinfrastructuur.