PRODUCTEN
EN DIENSTEN

Tele2 Wholesale heeft een hele reeks datadiensten waarmee uw telecombedrijf op maat gemaakte diensten kan aanbieden aan consumenten en bedrijven.

U stelt met de datadiensten een eigen portfolio samen. U kunt de toekomstvaste breedbandproducten van Tele2 Wholesale onder eigen naam aanbieden oftewel onze producten zijn white labeled. Tele2 Wholesale begeleidt u met technisch advies bij de ontwikkeling voor een optimaal resultaat.

Fixed products

Aanbieders van zakelijke telecomdiensten kunnen hun telecom- en ICT-dienstverlening opzetten op basis van de datadiensten van Tele2 Wholesale. We bieden dit aan op basis van flexibele koppelingen op Ethernet en SDH. Toekomstvast Ethernet speelt daarin een belangrijke rol en Tele2 was de eerste operator die dit in Nederland in 2005 introduceerde. Tele2 Wholesale heeft dus uitgebreide ervaring met de techniek Ethernet die inmiddels wordt gezien als de toekomstige standaard.

Ethernet wordt breed ingezet in het bedrijfsleven en is uitermate betrouwbaar. Tele2 Wholesale biedt maatwerk bij de oplossing of de oplossingsrichting en indien nodig ontwikkelen we klantspecifieke oplossingen voor u. Als telecomprovider bent u op die manier enorm flexibel. Zo kunt u kiezen voor diensten met of zonder router en door middel van datalink-diensten sluit u klanten zelf aan op uw eigen netwerk en toepassingen.

Availability Check

Bekijk hier of een van onze diensten op uw postcode beschikbaar is.
Check nu