PRODUCTEN
EN DIENSTEN

Tele2 Wholesale heeft een hele reeks datadiensten waarmee uw telecombedrijf op maat gemaakte diensten kan aanbieden aan consumenten en bedrijven.

U stelt met de datadiensten een eigen portfolio samen. U kunt de toekomstvaste breedbandproducten van Tele2 Wholesale onder eigen naam aanbieden oftewel onze producten zijn white labeled. Tele2 Wholesale begeleidt u met technisch advies bij de ontwikkeling voor een optimaal resultaat.

Man met armen over elkaar en meer armen achter hem

Fixed products

Aanbieders van zakelijke telecomdiensten kunnen hun telecom- en ICT-dienstverlening opzetten op basis van de datadiensten van Tele2 Wholesale. We bieden dit aan op basis van flexibele koppelingen op Ethernet en SDH. Toekomstvast Ethernet speelt daarin een belangrijke rol en Tele2 was de eerste operator die dit in Nederland in 2005 introduceerde. Tele2 Wholesale heeft dus uitgebreide ervaring met de techniek Ethernet die inmiddels wordt gezien als de toekomstige standaard.

Ethernet wordt breed ingezet in het bedrijfsleven en is uitermate betrouwbaar. Tele2 Wholesale biedt maatwerk bij de oplossing of de oplossingsrichting en indien nodig ontwikkelen we klantspecifieke oplossingen voor u. Als telecomprovider bent u op die manier enorm flexibel. Zo kunt u kiezen voor diensten met of zonder router en door middel van datalink-diensten sluit u klanten zelf aan op uw eigen netwerk en toepassingen.

Extended ethernet circuits

Met Ethernet Circuits biedt Tele2 Wholesale u flexibele, schaalbare en toekomstvaste breedbandverbindingen op basis van Ethernet technologie tegen aantrekkelijke Wholesale tarieven.

Ethernet circuits via fiber

Het glasvezelnetwerk van Tele2 Wholesale is een breed vertakt netwerk. In Nederland zit 30% van het bedrijfsleven binnen een straal van 150 meter van het netwerk van Tele2.

Ethernet Circuits via Radio

Als alternatief voor glasvezel gebruikt Tele2 radioverbindingen om breedbanddiensten te kunnen leveren op plekken waar dat met glasvezel niet mogelijk of gecompliceerd is.

Ethernet DSL circuits

Ethernet DSL Circuits is een laagdrempelige smalbandige dienst die het mogelijk maakt meerdere diensten te ontsluiten over bestaande infrastructuur op basis van de toekomstvaste Ethernet technologie.

Internet via DSL

Videobellen met een klant, razendsnel bestanden downloaden of een back-up naar de cloud? Met DSL Internet heeft u behalve razendsnel zakelijk internet ook toegang tot diensten als telefonie, alarmering en pinnen via een veilige verbinding.

Internet via fiber

Sneller dan snel internet nodig? Ga voor zakelijk glasvezel van Tele2! Een glasvezel postcodecheck is niet nodig. Ons landelijk dekkende glasvezelnetwerk garandeert namelijk dat we u altijd efficiënt kunnen aansluiten op glasvezel. Up- en downloaden tot wel 1 Gbps is dus ook voor u binnen handbereik!

Availability Check

Bekijk hier of een van onze diensten op uw postcode beschikbaar is.