waarom tele2?
hierom tele2!

Tele2 omdatehet kan

Beste 4G dekking van Nederland

Een van de voordelen van Tele2: een eigen, schandalig snel 4G-netwerk met 97% dekking in Nederland. Bevind je je in de overige 3%? Geen nood, je valt dan automatisch terug op een iets langzamer 3G of 2G-netwerk. Zo kun je altijd ongestoord, ongeremd, ongehoord veel bellen en internetten. Je bundels zijn ook geldig in de EU! Bestel bij Tele2 een voordelig 4G abonnement.
Shop jouw telefoon

wij staan
voor je klaar

Check onze klantenservice voor al jouw vragen omtrent je mobiele telefoon, internetabonnement en tv. Wil je je abonnement aanpassen? Een verhuizing doorgeven? Weten hoe je nieuwe toestel werkt? Of is er misschien een storing waarmee wij je kunnen helpen? Wij staan voor je klaar, ook als je nog geen Tele2 klant bent.
Contact

1.500.000
klanten

 

Tele2 timmert al sinds 1997 flink aan de weg op de Nederlandse markt. En inmiddels hebben we al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten. Door jullie stemmen wonnen we in 2017/2018 de ABN/AMRO Webshop van het Jaar in de categorie Telecom. En we wonnen wéér Webshop van het Jaar 2018/2019. Hoppatee! Die steken we met trots in onze broekzak. Maar we zitten natuurlijk niet stil en willen jou graag blij blijven maken. Daarom stellen we je feedback altijd op prijs, via de website, de Tele2 app, MijnTele2 of via onze socials. 

Beste mobiele provider 2019

In 2017, 2018 én 2019 is Tele2 o.b.v. onafhankelijk onderzoek uitgeroepen tot beste mobiele provider op basis van prijs, klantenservice en het eigen netwerk. Dat zijn de voordelen van Tele2. We bieden de goedkoopste onbeperkte bundels, scoorden 5 sterren op vriendelijkheid en eerlijkheid. 
Ons supersnelle netwerk heeft ook bijgedragen aan het algemene rapportcijfer: een 9.3! En dat hebben we te danken aan onze meer dan 1,5 miljoen trouwe klanten.
Waarom beste provider?
Al klant? Ontvang nu extra cash met je vrienden!
Ben je al klant bij Tele2, dan vergeten we je zeker niet! Als je een vriend, collega, je tante uit de Achterhoek, basisschooljuf of wie dan ook aanmeldt bij Tele2, ontvangen jullie beide keiharde knaken op je rekening als bedankje! Dat noemen we Vriendenvoordeel. Verdien nu samen tot € 40,-!
Tele2 Vriendenvoordeel