Tele2 presents
Bor

Onze techvlogger Boris reist de hele wereld over, met zijn smartphone als afstandsbediening van zijn leven. Hier vind je alle ins en outs over de tripjes van Boris. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Vlog #5: Boris in IJsland

In deze vijfde aflevering zijn we in het koude Noorden: IJsland! Boris laat zien hoe je ook in de wildernis alles uit je telefoon haalt. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Vlog #4: Boris in Tel Aviv

In de serie BOR laat nomad Boris zien hoe je het maximale uit je telefoon haalt. In deze vierde aflevering zijn we in het Midden-Oosten: Tel Aviv om precies te zijn! Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Vlog #3: Boris in Lissabon

In de serie BOR laat nomad Boris Lange zien hoe je zoveel mogelijk uit je telefoon haalt. In de derde aflevering zijn we in het San Francisco van Europa: Lissabon!

Vlog #2: Boris in Berlijn

In deze tweede aflevering reist Bor naar Berlijn. Hij verblijft in een in-door camping, filmt 360 video’s in een eng leeg pand, vliegt met zijn drone over een verlaten pretpark en brengt een bezoekje aan Uber. Check de tweede Bor vlog hier!

Vlog #1: Boris in Stockholm

In de eerste aflevering reist Bor af naar Stockholm. Hij slaapt in vissentanks, maakt muziek met mobiele synthesizers en speelt met 360-graden camera’s. Check het hier!