unlimited
sim only
voor 25
/Mnd

(24 maanden contract, excl. € 20,- aansluitkosten)

 • Trek 't internet helemaal leeg
 • Unlimited Data & Bel/SMS
 • Genadeloos lage prijs
Shop nu je Sim Only

Unlimited Sim Only
Onbeperkt 4G internet & bellen

Met een onbeperkt 4G abonnement van Tele2 kun je voor een schandalig lage prijs genieten van onbeperkt internet, bellen en sms’en. Ook als je niet direct een nieuwe telefoon nodig hebt. En dat allemaal over ons supersnelle 4G netwerk. Sim only onbeperkt bellen + sim only onbeperkt internet, dat noemen wij Unlimited.

UNLIMITED
INTERNET.
HOE DAN?!

Unlimited Data. Daarmee kan je zelfs met een Sim Only onbeperkt het internet leegtrekken. Omdat het kan.
Maar wat houdt onbeperkt internet eigenlijk in? En is dit ook beschikbaar voor een sim only abonnement? Tele2 geeft je unlimited info en legt je hier uit wat onbeperkt bellen, sms’en en internetten in Nederland, Europa en verder weg betekent zodat jij overal, snel, ongelimiteerd op je telefoon kunt doen wat je wilt.
Shop jouw Unlimited Sim Only
Goedkoop internet

Dat wil je. Onbeperkt internet gebruiken om in contact te blijven met je vrienden en familie, je suf appen, streamen en meer. Onbeperkt internet kan met een sim only of kies voor een abonnement met Unlimited Data voor op je nieuwe telefoon zodat je helemaal los kunt gaan. Bel/sms je helemaal niet zo veel en wil je liever alleen internet? Geen probleem! Dan kun je gewoon een bundelcombinatie maken met 0 Bel/SMS.

Onbeperkte keuzevrijheid

Bij Tele2 hoef je niet bang te zijn om ook onbeperkt verplicht aan ons vast te zitten. Bij een sim only met onbeperkt internet kun je ook kiezen voor een contract van 2 jaar, 1 jaar, of een contract waar je elke maand vrij bent om op te zeggen. Lekker flexibel toch? Gewoon omdat het kan.

Snelste 4G

Leuk, Unlimited Data, maar een telefoon of sim only met onbeperkt internet is niet genoeg. Daarom heeft Tele2 een eigen supersnel 4G netwerk. Over dit netwerk download je moeiteloos je favoriete liedjes en bekijk je filmpjes zonder haperen. De downloadsnelheid komt maar liefst tot 225 Mb per seconde. En je kunt ook bellen over 4G.

Unlimited in Nederland

Thuis in Nederland kun je overal zorgeloos onbeperkt internetten op ons eigen snelle 4G netwerk. Gebruik je op een dag meer dan 5GB data, dan vragen we je een sms te sturen om nog 1GB erbij te krijgen. Dit doen we om misbruik te voorkomen, zodat we ons netwerk voor jou optimaal en supersnel kunnen houden. Hierdoor krijg jij van ons de beste internetverbinding!

Unlimited in Europa

De grens over. Met je Unlimited Data abonnement of 4G Sim Only ben je overal online. Met je Tele2 abonnement kun je tot 15GB Data per maand gebruiken in de EU. Deze limiet valt onder een Europese regulering, om misbruik te voorkomen. Weet je nog welke landen onder de EU vallen? Wij wel: alle landen die onder de EU-regulering vallen.

Unlimited buiten Europa

Buiten de EU kun je geen gebruik maken van je gebruikelijke bundel. Maar dat betekent niet dat je goedkoop internet vaarwel hoeft te zeggen. Je kan kiezen. Betaal per verbruikte MB, minuut, of sms, of ga voor een voordelige extra internetbundel. Ook op vakantie blijft je telefoon dus gewoon aan als je wilt.

Tarieven

De onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 2 november 2020.

Bundelprijzen gelden voor een contract van 24 maanden.
Voor € 2,- extra per maand is je abonnement maandelijks opzegbaar.
Bundel Prijs*
1GB Data + 200 Bel/SMS € 8,-
1GB Data + Unlimited Bel/SMS € 11,-
4GB Data + 200 Bel/SMS € 11,-
4GB Data + Unlimited Bel/SMS € 14,-
7GB Data + 200 Bel/SMS € 13,-
7GB Data + Unlimited Bel/SMS € 16,-
20GB Data + 200 Bel/SMS € 17,-
20GB Data + Unlimited Bel/SMS € 20,-
Unlimited Data + Unlimited Bel/SMS € 25,-

*Bij een contract van 24 maanden. Voor € 2,- per maand extra kun je een maandelijks opzegbaar contract nemen.

Veelgestelde vragen

Is Unlimited Data ook echt onbeperkt?

Ja, dat is binnen Nederland echt onbeperkt. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen, vragen we je bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms te sturen voor extra data (stuur NOG 1GB naar 1280) of kijk in MijnTele2. De verbinding wordt tijdelijk verbroken, tot de sms voor extra data ontvangen is, of tot 12 uur ‘s nachts, dan wordt automatisch de verbinding hersteld en heb je opnieuw 5GB tot je beschikking. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat jij de best mogelijk internet verbinding behoudt!

Ik wil geen Unlimited Data. Kan ik een kleinere bundel kiezen?

Er zijn ook drie kleinere databundels. Naast Unlimited Data, kun je kiezen voor 1GB, 7GB of 20GB. Mocht je je later bedenken, dan kun je altijd nog overstappen naar de Unlimited databundel, eenvoudig te regelen in MijnTele2 of via de klantenservice.

Is Unlimited bellen/sms'en ook echt onbeperkt?

Ja, dat is echt onbeperkt mits je gebruik redelijk is. Check hiervoor onze Fair Use Policy. Waar we extra kosten voor in rekening brengen is: bellen naar landen buiten Nederland, bellen van en naar landen buiten de EU en het servicetarief van betaalde servicenummers (bv. 090x-nummers). Wat bellen naar een servicenummer kost, verschilt per nummer: deze servicekosten hoor je aan het begin van je gesprek. De kosten voor bellen vanuit en naar het buitenland en bellen vanuit en naar EU landen vind je op onze website.

Ik wil niet Unlimited bellen/sms'en. Kan ik een kleinere bundel kiezen?

Dat is geen probleem, we hebben één kleinere bundel als je een abonnement met telefoon koopt. Heb je een Sim Only, dan kun je een kleinere bundel kiezen en bijvoorbeeld betalen per seconde.

Kan ik mijn abonnement aanpassen?

Ja, je kunt elke maand je databundel downgraden of opwaarderen. Maar voor maandelijks opzegbare abonnementen en abonnementen met een looptijd van 24 maanden gelden verschillende regels. 

 • Maandelijks opzegbaar: Je kunt altijd downgraden en zo vaak als je wilt. Deze verandering wordt de eerstvolgende maand doorgevoerd. Opwaarderen kan ook vaker per maand: die wijziging gaat meteen in.
 • Abonnement met bepaalde looptijd (bijvoorbeeld 24 maanden): Je kunt je abonnement 1x per maand downgraden. Maar nooit lager dan je originele bundel. De wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Opwaarderen kan vaker per maand: die wijziging gaat meteen in. We verrekenen het aantal dagen van de maand dat je er gebruik van hebt gemaakt.

Veranderingen voer je zelf door in MijnTele2 of je kunt contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn huidige abonnement van Tele2 verlengen naar een nieuw abonnement?

Vanaf het moment dat je abonnement nog vier maanden loopt, kun je verlengen naar onze nieuwe 4G-abonnementen. Maandelijks opzegbare abonnementen kun je altijd omzetten naar een abonnement met een looptijd.

Wat gebeurt er als mijn 1GB, 4GB, 7GB of 20GB internetbundel op is?

We houden niet van nare verrassingen. Daarom krijg je op 80% verbruik van 1GB, 7GB 20GB internetbundel van ons een sms. Je krijgt er ook een als je helemaal door je bundel bent. Je kunt dan niet meer internetten, ook niet op lage snelheid. Wil je nog wel internetten? Bestel dan via sms of de MijnTele2 app eenmalig een extra bundel. De prijzen staan in de sms die je krijgt als je internetbundel op is. Je vindt ze ook op deze website.

Wat gebeurt er als ik aan het eind van de maand data over heb?

Je krijgt elke kalendermaand een nieuwe internetbundel. Data van de maand ervoor kun je niet meenemen. Wat je over hebt, vervalt op de laatste dag van de maand.

Hoe werkt Unlimited in het buitenland?

We maken onderscheid tussen binnen en buiten de EU:

Binnen de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internetbundel/databundel geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten, bellen en sms’en in de EU met de bundels die je gewend bent te gebruiken in Nederland. Om te internetten is het wel belangrijk dat roaming aan staat op je telefoon. Toestelhulp kan je hierbij helpen.

Internet
Voor het gebruik van internet in de EU geldt:

 • Je kunt maximaal 18GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,0036 per MB.

Bellen en sms’en
Voor het bellen en sms’en in de EU geldt:

Buiten de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je extra betaalt om te internetten, bellen en sms’en. Bij aankomst in een land buiten de EU krijg je hierover een sms van ons.

Internet
Voor het gebruik van internet buiten de EU geldt dat je:

Bellen en sms’en
Voor het bellen en sms’en buiten de EU geldt:

Voor bellen in het buitenland is een Fair Use Policy van toepassing die je kunt inzien bij onze voorwaarden.

Kan ik mijn bundel ook in het buitenland gebruiken?

Ja. Er is onderscheid tussen binnen en buiten de EU:

Binnen de EU
Voor alle Tele2 abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internetbundel/databundel geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten, bellen en sms’en in de EU met de bundels die je gewend bent te gebruiken in Nederland.

Internet
Voor het gebruik van internet in de EU geldt:

 • Unlimited Data: Je kunt maximaal 18GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,0036 per MB.
 • 20GB Data: Je kunt maximaal 16GB per maand gebruiken. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. Je betaalt dan € 0,0036 per MB.
 • 10GB Data of minder: Je kunt je volledige internetbundel gebruiken. Wanneer je bundel op is, ga je automatisch offline. Kies dan voor een Extra internetbundel om te blijven internetten.

Bellen en sms’en
Voor het bellen en sms’en in de EU geldt:

Buiten de EU
Zodra je in een land bent buiten de EU schakelen we je internet automatisch uit. Zo voorkom je onverwachte kosten buiten je bundel. Zoals je gewend bent, ontvang je een SMS van ons als je in een ander land bent. In deze SMS benoemen we wat opties, namelijk:

 • Je laat je internet uitstaan
 • Je activeert een voordelige bundel die bij die zone hoort
 • Je stelt via een SMS een maximum bedrag in voor de kosten die je buiten je bundel mag maken.

Zodra je een bundel hebt besteld of als je een maximum bedrag hebt ingesteld, krijg je een SMS ter bevestiging. Zo weet je dat je weer zorgeloos kunt internetten.

Bellen en sms’en
Voor het bellen en sms’en buiten de EU geldt: