Onbeperkt internet
voor €25/mnd*
 • Unlimited data i.c.m. 200 Bel/SMS
 • Streamen tot je een ons weegt
 • Let's love louder

*Bij een contract van 24 maanden met 200 belminuten of sms. Onbeperkt data in NL en 24 GB in de EU.

 

Bestel nu jouw Sim Only
Sim Only
Onbeperkt internet

Het 5x eerder op rij als best geteste mobiele netwerk ter wereld onbeperkt gebruiken? Tegen een onverslaanbaar scherp tarief? Met Sim Only onbeperkt internet van Tele2 is het mogelijk. Bij ons zit je op het netwerk van T-Mobile. Altijd zonder te haperen online. En in de hoogste versnelling. Al vanaf € 25 per maand heb je Unlimited Data. Dat is onbeperkt streamen, online gamen en vlogs checken voor een ongelooflijk lage prijs.

Unlimited Sim Only
Unlimited data abonnement
Met telefoon

Onbeperkt internet kun je bij ons ook krijgen in combinatie met een gloednieuw toestel én een scherp geprijsd Tele2 abonnement. Zo profiteer je van al het moois wat we je te bieden hebben. Je maakt gebruik van ons kneitersnelle netwerk, je kunt kiezen uit de vetste telefoons en we bieden je lage tarieven. Wat wil je nog meer?! Neem een kijkje bij onze telefoonabonnementen, selecteer een master toestel en kies voor de unlimited databundel.

Unlimited data met telefoon

Hoe het werkt?

Ons unlimited data abonnement is écht onbeperkt. We hebben alleen wel iets ingebouwd om misbruik te voorkomen, zodat ons netwerk perfect voor jou blijft werken. Tot 10 GB per dag kun je het internet maximaal leegtrekken. Kom je boven de 10 GB per dag? (En geloof ons, daar moet je écht je best voor doen). Dan checken we even met je of je nog meer internet nodig hebt. Laat je ons via de MijnTele2 omgeving, de Tele2 app of via een sms weten dat je een BundelBooster nodig hebt? Dan krijg je er steeds 2 GB bij.

5G-internet

Met Unlimited Data van Tele2 knal jij in de vijfde versnelling over de digitale snelweg. Je krijgt bij ons standaard 5G bij je onbeperkt internet abonnement. Hier heb je wel een 5G-telefoon voor nodig. Moet je deze nog scoren? Goed nieuws: wij hebben de vetste 5G-exemplaren in huis. Check snel onze 5G-telefoons.

Onbeperkt internet én bellen

Wil je ook onbeperkt bellen en sms’en met je telefoonabonnement? Kan gewoon! Want bij een abonnement met unlimited data krijg je er ALTIJD onbeperkt bellen en sms’en bij. Of je nou een smartphone abonnement of Sim Only abonnement met onbeperkte data hebt. Zo kun je op ieder moment van de dag connecties maken. Net zo vaak en zo lang als je zelf wilt. Onbeperkt genieten!

24 uur gaan
zonder grenzen

Heb je al een abonnement en wil je alleen af en toe van onbeperkt mobiel internet proeven? Zodat je zonder data zorgen een wedstrijd kunt streamen op het strand? Of tijdens een lange reis spannende series kunt bingen? Met 24 uur Unlimited Data kun je 24 uur lang online losgaan zonder extra kosten. Bekijk de voorwaarden voor 24 uur unlimited.

24 uur unlimited data
Ieder weekend data 'till you drop

Rijst jouw datagebruik de pan uit in het weekend? We hebben dé oplossing voor je: Unlimited Data Elk Weekend. Doordeweeks blijft je bundel hetzelfde, maar in het weekend gaan de deuren van unlimited data voor je open! Elk. Weekend. Weer. En dat voor maar € 3 extra per maand. Klik op de link hierboven voor de voorwaarden.

unlimited data elk weekend

Kies T-Mobile voor thuis en pak klantvoordeel!

Tele2 en T-Mobile zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en jij kunt daar nu de vruchten van plukken. De Tele2 en T-Mobile squad biedt je namelijk het beste van hun twee werelden. Je krijgt namelijk toffe voordelen als je een mobiel abonnement van Tele2 combineert met een thuis abonnement van T-Mobile. Lees meer over het klantvoordeel.

Unlimited Data
voorwaarden
 • De Unlimited data-bundel van Tele2 is niet bedoeld voor gebruik in data only-apparaten, zoals een router of een dongle.
 • Unlimited is bedoeld voor individueel gebruik, dus niet als hotspot voor anderen. Ook is het alleen voor consumenten en niet voor zakelijke klanten.
 • Je dataverbruik mag geen andere klanten benadelen of hinder veroorzaken aan onze systemen of aan het netwerk. Denk hierbij aan het dag en nacht laten doorlopen van zware downloads of streaming content.
Spelregels unlimited data

FAQ Veelgestelde vragen over Unlimited van Tele2

 • Zeker! In Nederland is Unlimited Data écht onbeperkt. Wel hebben we wat slimmigheidjes ingebouwd om misbruik te voorkomen. Dit is nodig om de kwaliteit van ons netwerk te blijven garanderen. Gebruik je op een dag 10 GB? Dan ontvang je van ons bericht. Of je ons wilt sms’en. Je krijgt dan een BundelBooster van 2 GB van ons. Het toevoegen van een BundelBooster kun je onbeperkt blijven doen. Maar let op! Nadat je 20GB van je Unlimited databundel hebt verbruikt op 1 dag, kun je alleen nog via de MijnTele2 omgeving en de Tele2 app een BundelBooster aanvragen. Hiermee voorkomen we eventueel misbruik, zodat jij de best mogelijke internet verbinding houdt!

 • Ja, je kunt bij elk abonnement 5G internet krijgen. Bij de Unlimited bundels zit 5G standaard inbegrepen. Bij de overige internetbundels kun je het toevoegen.

 • Yes. Je kunt in de hele EU en een paar andere landen je vertrouwde bundels gebruiken. Die andere landen zijn Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers natuurlijk. Die kosten in Nederland ook altijd extra. De internetbundel van 20 GB kan in de EU volledig gebruikt worden. Unlimited Data heeft een limiet van 27 GB. Is je bundel op en blijf je bellen, sms’en of internetten? Dan betaal je de buiten-de-bundel tarieven. Lees meer over mobiel in het buitenland.

  Bellen en smsen

  Bellen en sms'en

  Zijn je belminuten op en bel je naar Nederland of een ander EU-land? Dan betaal je het tarief voor mobiel bellen naar het buitenland.

  Check de tarieven
  Mobiel internetten

  Mobiel internetten

  Met Unlimited Data heb je in het buitenland 27GB. Daarna betaal je € 0,0036 per MB tot je onze buiten-de-bundel limiet van € 60,50 bereikt.

  Check de tarieven
  Roaming aanzetten

  Roaming aanzetten

  Vergeet niet om roaming aan te zetten in het buitenland. Anders kun je niet internetten. Onze Toestelhulp helpt je met inschakelen!

  Naar de Toestelhulp
 • Buiten de EU kun je niet internetten, bellen en sms’en uit je bundel. Toch hebben we iets handigs, want voor elk land hebben we een Verre Landen Bundel. Die kun je ter plaatse kopen.

  Bellen en smsen

  Bellen en sms'en

  Ben je niet in de EU en ga je bellen? Dan betaal je het buiten-de-bundel tarief. Dit verschilt per land. Goed om vooraf even uit te zoeken, om niet voor verrassingen te staan.

  Check de tarieven
  Internetten

  Mobiel internetten

  In de meeste landen buiten de EU kun je een Verre Landen Bundel kopen. Zo internet je ook daar voor een vast tarief. Doe je dat niet? Dan betaal je per MB. Deze kosten kunnen snel oplopen. Daarom ligt onze limiet op € 10. Scheelt jou misschien een boel extra kosten.

  Check de tarieven
  Verre Landen Bundel

  Een Verre Landen Bundel kopen

  Je ontvangt van ons een sms zodra je arriveert in een ver land. In dit berichtje staat hoe groot de bundel is en wat hij kost. Die kun je daarna direct bestellen. Makkelijk gefixt!

 • Onbeperkt internet wil zeggen dat het aantal GB onbeperkt is. Om de kwaliteit van het netwerk te behouden, vragen we je wel om het per SMS te bevestigen als je meer dan 10 GB op een dag wilt gebruiken.

 • Hiermee voorkomen we dat Unlimited gebruikt wordt op een manier die daar niet voor is bedoeld. Op die manier gebruikt iedereen onbeperkt internet op een normale manier en wordt het netwerk niet overbelast.

 • Natuurlijk! Tijdens het afsluiten van je Tele2 abonnement kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kan maximaal vier maanden voor het einde van je huidige contract. Wij zorgen vervolgens dat je abonnement wordt stopgezet en je telefoonnummer op het juiste moment wordt overgezet. Zodra je nummer is overgezet, start je abonnement bij ons. Nummerbehoud is altijd gratis.

 • Een simkaart ontvang je binnen vijf werkdagen. Een nieuwe telefoon bezorgen we via een bezorgafspraak. Daarvan kan het dus verschillen wanneer je hem ontvangt. Wanneer je nummerbehoud hebt aangevraagd, kan het iets langer duren voordat je je simkaart ontvangt. Dit komt omdat je huidige provider deze aanvraag eerst moet goedkeuren.

  Je kunt bij ons altijd op de hoogte blijven van je bestelling via MijnTele2.

 • Je Tele2 abonnement kun je aanvullen met de optie Unlimited Data Elk Weekend. Doordeweeks blijft je bundel hetzelfde, maar in het weekend krijg je een onbeperkte data bundel. Kijk op de Unlimited Data Elk Weekend pagina voor meer informatie.

 • Als je alleen af en toe gebruik wil maken van unlimited data is 24 uur onbeperkt internet perfect. Lees snel meer over 24 uur data.

 • Een maandelijks opzegbaar abonnement kun je op elk moment opzeggen. Je contract stopt dan na de volgende maand. Heeft je abonnement een langere looptijd en zeg je dit op? Dan stopt je abonnement zodra de einddatum van je contract is verstreken.

  Voor abonnementen waarbij je ook een toestelkrediet afbetaalt zit het wat anders. Je moet eerst het toestelkrediet aflossen voor je contract kan worden opgezegd. Dit kun je in één keer afbetalen. Zodra je toestelkrediet is afgelost, is het abonnement op te zeggen zodra de einddatum is verstreken.

  Meer weten over opzeggen? Check dan onze Opzeggen pagina. Kom je er echt niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Sinds 1 mei 2017 wordt er een leentoets, BKR-toets en een registratie uitgevoerd voor toestelkredieten die groter zijn dan € 250. Dit is een gevolg van de Wet op het financieel toezicht.

 • Zeker! Dat kan via MijnTele2 of in de app. Je kunt altijd overstappen naar een grotere bundel dan je oorspronkelijk hebt. Overstappen op een kleinere bundel is niet mogelijk. Wel kun je teruggaan naar je oorspronkelijke bundel als je eerder in je abonnementsperiode al bent overgestapt op een grotere bundel.

  Een bundelwijziging naar beneden wordt de eerstvolgende maand uitgevoerd. Neem je een grotere bundel? Dan gaat deze wijziging direct in. We verrekenen de kosten naar het aantal dagen van de maand dat je deze grotere bundel gebruikt.