DRAADLOOS
INTERNET

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je Tele2 abonnementen? Die vind je vanaf nu op Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt dat goed of goed? Wij vonden het ook onweerstaanbaar. Vandaar. Check snel de nieuwe website. Dan zie je hoe het ook kan.

Odido

Draadloos internet via wifi Van Odido

Supersnel draadloos internet. Overal in huis. Zonder haperingen en altijd in de hoogste versnelling. Zonder gedoe en gerommel met onhandige snoeren. Het kan met Internet van Odido. Hierop kun je rekenen:

 • Supersnelle Wifi 6 technologie: nóg beter dan Wifi 5

 • Overal in huis supersnel draadloos internet

 • Extra veilig en betrouwbaar

 • Gratis modem in bruikleen

Meteen zien welk internet op je adres beschikbaar is? Doe de postcodecheck.

Wifi Plus: de draadloze wifi versterker

Een modem van Tele2

Bij Odido kun je altijd rekenen op het beste wifinetwerk. Het meegeleverde wifimodem heeft een enorm bereik. En heb je door je geweldig geïsoleerde woning of gigantische tuin op sommige plaatsen nét geen goed bereik? Dan breid je het wifinetwerk easy-peasy uit met Wifi Plus.

Deze wifirepeater nieuwe stijl vergroot het wifibereik. Zonder dat de snelheid omlaag gaat, het minpunt van gewone wifiversterkers. Dat komt omdat Wifi Plus mesh-technologie gebruikt. Je wifimodem splitst zich in feite op in verschillende draadloze routers. Zo heb je overal op hetzelfde netwerk perfect bereik. En het mooie is: Wifi Plus is hartstikke makkelijk te installeren. Kwestie van in het stopcontact steken en het is al klaar voor gebruik. Supersnel en hyperstabiel draadloos internet thuis? Draadloze wifi van de hoogste kwaliteit: makkelijker dan met Wifi Plus wordt het niet.

Draadloos internet bij een abonnement

Bij Odido kun je een internetabonnement voor thuis afsluiten in allerlei smaken. Dat is het mooie nu we één bedrijf zijn: je kunt zelf je pakket samenstellen. Hieronder check je wat voor mooie keuzes je hebt.

Tv en telefoon
Modem en televisie
Telefoon, laptop en tv

Internet Only

Internet Only is hét abonnement als je alleen vast internet wilt. Met dit abonnement heb je supersnel draadloos internet voor de beste prijs.

Internet + TV

Naast Internet ook de beste Interactieve TV voor de scherpste prijs? Dat haal je in huis met het Internet + TV abonnement.

Alles-in-1

Alles-in-1 is het ideale abonnement voor als je ook Vast Bellen wilt blijven gebruiken. Dat kan tegen een schandalig lage prijs.

Veelgestelde vragen

 • Dat kan bij Odido. Kijk voor alle mogelijkheden op odido .nl/internet

 • Helemaal niets. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Tele2 Thuis blijft Tele2 Thuis.

 • Nee, er verandert niets aan je netwerk. Ook bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen en ben je overal bereikbaar. Nieuwsgierig naar de dekking van het Odido netwerk? Dan kun je die nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • De dekkingskaart kun je nu bekijken op de Odido dekkingspagina.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?     

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als Tele2. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van Tele2.