internet
light

Tele2 en T-Mobile vormen één bedrijf. Dat is geweldig nieuws! Waarom? We bundelen onze krachten, en zo kunnen we je nóg meer bieden. Zoals supersnel, stabiel en goedkoop DSL Internet. Hoe nice!? Dit kun je verwachten:

 • Snel en betrouwbaar internet
 • Extra korting als je abonnementen combineert
 • Gratis Overstapservice
Laptop scherm met WiFi icoon
Supersnel en betrouwbaar
DSL Internet

Betrouwbaar internet voor een schandalig scherpe prijs? Het kan met DSL Internet . En het mooie is: dit geweldige abonnement stel je he-le-maal naar je eigen smaak samen. Wil je alleen internet, of toch liever Internet + TV, met Vast Bellen erbij? Wat je ook kiest: je bepaalt het helemaal zelf. En het mooie is: je krijgt met dit type internet van ons altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres. Vroem!

 

Modem draadloos internetten met wolkjes

Wat is DSL Internet?

DSL is internet via de telefoonlijn. Een bewezen manier van snel en stabiel internet, want meer dan 90% van alle Nederlandse woningen kan op deze manier internetten. Met DSL kun je supersnel downloaden. Uploaden gaat met een lagere snelheid, maar je hebt altijd een snelle en stabiele verbinding.

Internet via DSL

Met DSL krijg je thuis snel en stabiel internet voor een scherpe prijs. Daarnaast geniet je van sterke wifi en ook nog eens optimale flexibiliteit. Je kunt naast DSL Internet namelijk kiezen voor extra abonnementen. Zoals Interactieve TV en Vast Bellen. Met Alles-in-1 voordeel heb je alles in de pocket.

De internetsnelheid van DSL

Met DSL heb je thuis een internetsnelheid van maximaal 100 Mbit/s. Wil je nog sneller internetten? Steeds meer woningen hebben Glasvezel. Daar kun je gaan voor 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s. Uploaden gaat ook nog eens even snel als downloaden! Doe de postcodecheck om te zien wat op jouw adres beschikbaar is.

Man ligt op wereldbollen met laptop op schoot

De voordelen van Tele2 + T-Mobile

Met DSL Internet van T-Mobile geniet je van precies dezelfde voordelen als je van Tele2 gewend bent.

laptop met wifi signaal
Medaille met euroteken erin
3 pijlen

Snel internet voor een schandalig lage prijs

Je zit perfect voor vast internet voor een scherpe prijs. Met goedkoop DSL Internet heb je een stabiele verbinding en kom je elke maand weer goed uit.

Extra voordeel: tel uit je winst

Heb je een telefoonabonnement van Tele2 of T-Mobile en neem je bij T-Mobile ook een vast abonnement? Dan zit je goed, want dan krijg je Klantvoordeel. Met gratis extra data en elke maand korting op je abonnementen.

Altijd een soepele switch

Overstappen. Klinkt spannend, is het niet. Met de gratis Overstapservice hoef je zelf niets te doen. Je hoeft niet zelf je huidige abonnement op te zeggen en T-Mobile zorgt voor een supersoepele overstap. Hoef jij niet meer naar om te kijken, wel zo chill.

Ga voor Glasvezel

Met DSL Internet haal je snel en stabiel internet in huis. Maar met Glasvezel ben je pas écht klaar voor de toekomst. In heel Nederland sluit T-Mobile woningen aan op dit state of the art netwerk. De komende jaren worden een miljoen woningen aangesloten. Via Glasvezel zijn nog hogere snelheden mogelijk. Ook gaat uploaden even snel als downloaden. Handig voor de youtubers en thuiswerkers onder ons.

Kies je ideale abonnement voor DSL Internet

Is DSL Internet op jouw adres beschikbaar? Dan kun je voor allerlei abonnementen kiezen met dit type internet. Bijvoorbeeld met Internet Only: een superbetaalbaar abonnement met alleen internet. Liever combivoordeel pakken? Ga voor Internet + TV of Alles-in-1! Zo stel je je abo helemaal naar eigen wens samen. Dit kun je elke maand gratis aanpassen. Ideaal, want zo heb je altijd een abonnement dat perfect bij je past. Zonder dat je te veel betaalt.

safety first

Veiligheid gaat voor alles. Helemaal als het gaat om jouw internet, jouw gegevens, jouw thuis. En daarom hebben wij op een rijtje gezet met welke gevaren je te maken kan krijgen en wat je er tegen kunt doen om deze te voorkomen.

Combineer abonnementen en krijg extra voordelen

Combineer meerdere mobiel abonnementen van Tele2 of combineer met T-Mobile op hetzelfde adres. Dan krijg je maandelijks extra’s met Tele2 Klantvoordeel!

 • Tot 5 GB extra data p/mnd per mobiel abonnement
 • € 5 extra korting p/mnd op T-Mobile abonnement voor Thuis

Veelgestelde vragen

 • DSL Internet werkt via de telefoonlijn. Data wordt daarbij doorgegeven via stroomsignalen.

 • Je hebt al DSL Internet bij T-Mobile vanaf € 30 per maand.

 • DSL is internet via de telefoonlijn. Glasvezel is internet via het glasvezelnetwerk. Bij Glasvezel wordt data niet door stroom-, maar door lichtsignalen uitgewisseld. Dat is sneller en zuiniger.

 • Met DSL internet haal je niet altijd de opgegeven snelheid. Dit komt omdat de afstand van je woning tot de wijkcentrale invloed heeft op je internetsnelheid. Andere factoren die invloed kunnen hebben, zijn de wifiverbinding bij je thuis en hoeveel buren tegelijkertijd ook online zijn.

 • 100 Mbit/s.

 • Digital Subscriber Line.

 • Dit is een kabel waarmee je een wifimodem aansluit op een IS/RA punt. Zo krijg je internet thuis.