Tele2 presents…
heerlijke herfst

Bijna herfstvakantie!

Heerlijk, het is weer herfst! Eerst lekker uitwaaien en dan fijn appen, series bingen of Facebooken onder een dekentje op de bank. En in de herfstvakantie natuurlijk grenzeloos bellen en internetten in de hele EU. Wat nou zwaar najaar? Ook onze Tele2 nieuwsbrief stormt lekker door met alles wat je moet weten voor een heerlijke herfst.
Waai je mee?
Pop-in store Tele2

Handy! Tele2 Pop-in stores

Tele2 opent overal in Nederland pop-in stores. Hier kun je alle nieuwe smartphones uitproberen en gratis advies krijgen over je abonnement. Als je in onze pop-in store je nieuwe smartphone koopt, bezorgen we die de volgende dag al bij je thuis. En met een nieuw Sim Only-abonnement loop je zelfs bellend en internettend naar buiten!

De eerste Tele2 pop-in store is nu open aan de Kerkstraat 53 in Hilversum, maar er komen er nog veel meer. Steeds weer ergens anders, maar altijd eentje bij jou in de buurt. Je kunt er zes dagen per week gezellig even binnenpoppen. Handy toch?!

Pop-in

meer zien
voor minder

Laat me raden: je wilt best Film1, maar je denkt dat het nogal prijzig is en dat je er tot sint-juttemis aan vast zit. Think again, want we hebben nu een Film1 superdeal waarbij je wel alles ziet, maar nergens aan vast zit.

Bij Tele2 betaal je nu de eerste drie maanden maar € 5,- per maand en daarna € 15,- per maand! En je abonnement op Film1 is maandelijks opzegbaar. Bestel nu en kijk in oktober topfilms als La La Land, Fifty Shades Darker, Bridget Jones’s Baby en XXX: The Return of Xander Cage. Zo kom je die donkere dagen wel door.

Kijken! Kijken!
Film 1 deal

Grenzeloos bellen & internetten in de EU

Ga je in de herfstvakantie naar het buitenland? Dan kan je bellen, sms’en en internetten alsof je thuis bent. Want je bel- en databundels zijn geldig in de hele EU. Sinds deze zomer kun je roaming dus gewoon aan laten staan als je de grens over gaat. Maar hoe zit het nou precies?
Grenzenloos EU
Bellen en sms’en binnen de EU

Bellen en sms’en kan je binnen de hele EU vanuit je gebruikelijke belbundel. Je betaalt alleen het internationale tarief als je belt of sms’t vanuit Nederland naar alle EU landen.

Internetten binnen de EU

Bij onze 10GB en Unlimited databundels geldt een limiet van 8GB per maand binnen de EU. Daarna kun je nog wel je resterende data gebruiken, maar geldt er een toeslag van € 0,009 per MB. Als je 2GB of 5GB databundel op is, bestel je gemakkelijk een extra internetbundel voor de hele EU.

Hoe dan?!

zender van de maand: the qyou

The QYOU brengt je de meest amazing, inspiring en entertaining webvideo’s van de hele wereld, 24/7 reclamevrij. The QYOU is in oktober bij Tele2 zender van de maand en dus voor iedereen te zien op kanaal 226.

Heel internet op één zender
Onze Qrators screenen internet de hele dag op zoek naar de tofste video’s en verzamelen ze op The QYOU. Van fantastische animaties tot jaw-dropping stunts, magic, dance en comedy. En dat allemaal op één zender zodat jij niet meer hoeft te zoeken. You gotta see this!

Qme
Super super super selfie
Roxeanne woke up like this

De nieuwe clip van Roxeanne Hazes vol snaps, pugs en frietsmileys al gezien? Dé selfie queen van Nederland gaat helemaal los met de Super Super Super Selfie-lens van Tele2. Sure, she woke up like this?!

Snapchat jezelf een perfect gezicht

Natuurlijk wil jij de perfecte Super Super Super Selfie zelf snappen met deze gruwelijke Snapchat-lens en unlimited sharen met al je BFF’s. Hoe dan?! Dat lees je in ons Tele2 Blog. Dus smile away!

Snap & shine

win! win! Win!
The qyou vlogger
starter kit!

Wil jij zelf ook van die amazing, inspiring en entertaining webvideos maken die je op The QYOU ziet?

Dan is deze vlogger starter kit met Canon camera, tripod en memory card een absolute must have. Beantwoord de vraag hieronder en misschien is deze The QYOU kit binnenkort van jou.

Hoe heten de gasten die voor The QYOU 24/7 op zoek zijn naar de beste internetvideo’s?
  • Qrators
  • YouMen
  • Qebbers
Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwste acties.
Vlogger starterkit Qyou

Vorige editie gemist?

Het beste van internet, nieuws, ontwikkelingen, techniek. Je kunt tenslotte niet alles in je eentje bijhouden.
Juli Augustus September