Tele2 presents
knaloranje

Voordat Koningsdag begint…

Trek snel wat oranjes aan want Koningsdag wordt weer een knalfeest! Eerst naar de koningsnacht en morgen fris en fruitig naar de vrijmarkt. Je gouwe ouwe zooi verkopen of net dat ene dingetje scoren waarvan je niet wist dat je het nodig had. Maar lees voordat je lekker losgaat alles over vrijheid blijheid bij Tele2 voor jou als koning klant!

topfilms voor
de meivakantie

Suske & Wiske – De Texas Rakkers, Sneeuwwitje de Musical, Rudy the Racing Pig, Assepoester de Musical en Penguin King! Stuk voor stuk fantastische familiefilms waarmee je kinderen de hele meivakantie zoet zijn. In de maand mei in de Tele2 Videotheek voor maar € 2,50 per film!
Vrij en blij

nokia 1 met
maximaal
voordeel

Ter ere van Koningsdag hebben we een knaloranje Kingsday Superdeal voor je. De Nokia 1 met 2GB Data en 100 Bel/SMS voor maar € 11,- per maand! Bij een abonnement van 24 maanden en eenmalige bijbetaling van € 24. Dus pak nu die Nokia met maximaal voordeel, want OP=OP!
Ik Willem

ZENDER VAN DE MAAND
ons

Lekker lachen om Wordt u al geholpen en George & Mildred? Meeleven met Medisch Centrum West en James Herriot? Wegdromen bij The Flying Doctors en Ontdek je Plekje? Griezelen met Catweazle? Deze en nog veel meer gouwe ouwe tv-klassiekers zie je terug bij ONS. Deze nostalgische Zender van de Maand is de hele maand mei gratis te zien bij Tele2.
Tele2 presents Alo Alo

klant = koning
bij tele2

Wie je ook bent en wat je ook wilt, we hebben altijd de aller-allerbeste deal voor je. Dus vertel ons wat jij fijn, handig, makkelijk of voordelig vindt en wij regelen het voor je. Omdat het kan.
Wat heb jij nodig voor je mobiele abonnement? Sim Only of de nieuwste smartphone? 2GB of Unlimited Data? Vast contract of maandelijks opzegbaar? Het kan allemaal bij Tele2, want de klant=koning. Niet omdat het moet, maar… precies. Dat dus.
Jij mag het zeggen

streammetstijl

Praktisch iedereen is overal en altijd met z’n smartphone bezig. Als antwoord op dit zelfverkozen isolement ontwierp couturier Jan Taminiau samen met Tele2 een ‘supersociale’ VR-bril die wél contact maakt met de rest van de wereld.

Met Unlimited Data van Tele2 en de limited edition VR-bril kan je overal, onbeperkt virtual reality streamen met stijl! Je plaatst heel simpel je smartphone in dit collector’s item en beleeft alles in 360º. Aan de voorkant van de bril zit een HD-scherm waarop sprekende ogen communiceren met mensen om je heen. Retecool en supersociaal!

Bedankt, Jan!

beter bellen
via wifi

4G-bellen zorgt voor beter bereik, snellere verbinding en optimale geluidskwaliteit. Maar soms heb je binnenshuis geen goed bereik, omdat huizen en kantoren goed geïsoleerd zijn. Daar hebben we nu een oplossing voor: wifi-bellen.
Wifi-bellen houdt in dat je een wifi-netwerk gebruikt om verbinding te maken, in plaats van een 4G-netwerk. Wifi-bellen zorgt dan voor betere bereikbaarheid en een stabielere verbinding. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat je altijd de laatste software met de juiste netwerkinstellingen op je telefoon hebt staan. Is jouw smartphone ook al wifi-ready?
Check!

WIN! WIN! WIN!
VINTAGE DVD-BOX
THE FLYING DOCTORS

Je kunt op Koningsdag naar de vrijmarkt gaan voor zeldzame vintage DVD’s. Maar je kunt veel beter meedoen aan deze prijsvraag van ONS. Want dan maak je kans op 1 van de 10 DVD-boxen van The Flying Doctors.
Eén van de populairste series aller tijden, die zich afspeelde in het Australische dorpje ….?!
a) Sydney
b) Coopers Crossing
c) Wangaretta
Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Kijk voor de lopende actie op Tele2 Presents.

Iets gemist?

Bekijk de vorige editie(s)