Tele2 presents
goudkoorts

We gaan voor nog meer goud!

Afgelopen maand had half Nederland griep, maar héél Nederland had goudkoorts. Want wat gingen onze schaatsers hard in Pyeongchang! De Olympische Winterspelen zijn net afgelopen, maar er komt nog meer goud uit Zuid-Korea. Want in deze Tele2 Presents vind je alles over de fonkelnieuwe Samsung S9. Je kunt ‘m zelfs winnen, dus ga ook voor goud!

s9 plus 
ca-me-ra
re-vo-lu-tie

Met de revolutionaire camera van de nieuwe Samsung S9 maak je beelden die je nog nooit hebt gemaakt. Zo slow of fast als je wilt en ook glashelder in het donker.
De camera verandert je gezicht in een emoji, vertaalt wat je niet kunt lezen en reageert op je stem. En met het superscherpe scherm en fantastische stereo speakers kijk en hoor je alles perfect terug.
And... Action!

GRATIS film:
homies

Timo en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakt omdat hij maar niet volwassen wil worden. Als Timo zijn ex probeert terug te winnen, raken hij en zijn homies verwikkeld in een drugsconflict. Om in leven te blijven, moeten ze 22 kilo drugs binnen een week zien te verkopen.
Deze Nederlandse komedie kan je nu gratis kijken in de Tele2 Videotheek:
• Klik op de knop Menu van je afstandsbediening
• Gebruik je pijltjestoetsen om naar het menu-item Kijktips te navigeren en druk op OK
• Met de pijltjestoetsen selecteer je vervolgens Homies en druk je op OK om hier gratis naar te kijken

geen gluurders
op JE SMARTPHONE

Je smartphone is for your eyes only. Maar helaas zijn er pottenkijkers die mee willen gluren om je wachtwoord, bankgegevens of foto’s in handen te krijgen. Op ons Tele2 blog lees je hoe je je privacy snel, safe en simpel beschermt.
Geen pottenkijkers

Iets gemist?

Bekijk de vorige editie(s)