TELE2 PRESENTS
UNLIMITED

Goed nieuws: een nieuwsbrief!

Elke maand in je mailbox: Tele2 presents! Niet de zoveelste saaie nieuwsbrief, maar goed nieuws waar je écht wat aan hebt. Speciaal voor jou verzameld door Tele2. Het beste van internet, nieuws, ontwikkelingen, techniek. Je kunt tenslotte niet alles in je eentje bijhouden.

UNLIMITED DATA
HOE DAN?!

Het liefst de hele dag Spotify en YouTube streamen met je mobiel? Hoe dan?! Met Unlimited van Tele2.

Onbeperkt, ongeremd en ongehoord bellen en internetten met overal schandalig snel 4G voor de genadeloos lage prijs van maar € 25,- per maand. Gloednieuw in Nederland en gewoon omdat het kan. En natuurlijk niet alleen voor nieuwe klanten. Ook als bestaande mobiele klant van Tele2 kun je upgraden naar Unlimited!

Hoe dan?!

GRENZELOOS BELLEN EN INTERNETTEN IN HET BUITENLAND

Op vakantie bellen, sms’en en internetten alsof je thuis bent! Je kunt je roaming gewoon aan laten staan als je de grens overgaat.

Je bel- en databundel is dan namelijk geldig in de hele EU. Dus nooit meer oververhit op zoek naar gratis wifi, ruzie met de kids omdat de tablet nu écht uit moet of een flinke rekening als je vakantiegeld toch al zwaar op is.

Fijne vakantie

WTF?

Als je een abonnement met telefoon afsluit, betaal je dit toestel vaak af in maandelijkse termijnen. De overheid heeft bepaald dat dit een vorm van een consumentenkrediet is. En dus moeten alle mobiele providers zich vanaf 1 mei 2017 houden aan de Wet op het financieel toezicht (Wft). 

Dit betekent dat je bij reclame voor een nieuwe telefoon voortaan de banner ‘Geld lenen kost geld’ ziet staan. Maar het betekent ook dat we jouw kredietwaardigheid moeten toetsen als je een nieuw toestel koopt vanaf € 250,-. Of dat we een betalingsachterstand moeten melden bij het BKR, wat weer gevolgen kan hebben voor bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek.

Niet leuk voor jou en voor ons, maar wel verplicht.

Kleine lettertjes

STRAKKE FACELIFT
TELE2 FORUM

Vond jij onze community ook handig en gezellig, maar wel een tikkeltje verouderd qua uiterlijk? Dan moet je nu eens kijken, want ons Tele2 Forum heeft een hele strakke facelift gekregen.

Meer plek voor foto’s, een kek nieuw design en ook helemaal responsive. Dit betekent dat alles net zo perfect werkt op je mobiel als op je computer.

We hebben ook mooie nieuwe features:
• Heel veel nieuwe en funny emoji
• Badges voor deskundige forumleden
• Zien wie een post geliked heeft
• Zien wie de meeste likes heeft gescoord
• Forumleden taggen met de @-mention
• Tekst makkelijk vetgedrukt, cursief en onderstreept maken
• Abonneren op een melding bij nieuwe reacties

Zien

ZENDER VAN DE
MAAND: SPIKE

Vanaf 29 juni kun je genieten van Spike als 24-uurs kanaal in het Tele2 TV Light-pakket. Ook Nickelodeon wordt vanaf die datum 24 uur beschikbaar in het TV Basis-pakket. Het gedeelde kanaal Spike/Nickelodeon blijft in de maand juli ook nog steeds beschikbaar in het TV Light-pakket.

Spike biedt rauw entertainment, 24 uur per dag, met spraakmakende programma’s. Live it like Spike met Ink Master, The Magicians, Taken, Lip Sync Battle, Bellator MMA, Gamekings en Nieky Holzken.

Spike is in juli zender van de maand bij Tele2 en dus voor iedereen te zien! Je vindt Spike op kanaal 14.

Kanaal wijziging
Door het toevoegen van Spike als extra kanaal, verschuift een aantal kanalen van nummer. Daarnaast wordt per 1 juli Secret Circle toegevoegd aan het Basis-pakket en vervangt Meiden van Holland Soft.

Bekijk het zenderoverzicht

WIN! WIN! WIN!
VETTE PRIJZEN

Spike geeft drie prijzenpakketen weg. Hebben? Geef het juiste antwoord en maak meteen kans.

Wie van de onderstaande personen kreeg een lapdance van zijn eigen vrouw tijdens een aflevering van Lip Sync Battle?
• Tom Cruise
• Shaquille O’Neal
• Channing Tatum

Helaas, deze actie is afgelopen.