Tele2 presents
cold turkey

Ook je buik vol van kerst?

Zoooo, dat was even pieken met kerst qua eten, drinken en gezelligheid. Nu snel afkicken van al die haute cuisine en family affairs. En lekker uitbuiken met deze Tele2 nieuwsbrief. Weer barstensvol met het laatste van het nieuwste voor je mobiel, internet en tv. Alvast gelukkig nieuwjaar!

meeega-deal samsung

Wil je het nieuwe jaar groots beginnen? Profiteer dan deze kerstvakantie van een superdeal: een Samsung S8 Plus voor de prijs van een ‘gewone’ S8. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens € 50,- cashback!
Deze gigantische deal is geldig bij een contract van 24 maanden en loopt tot en met 2 januari 2018. Maar je wil die S8+ toch al dit jaar in de pocket hebben?! Als hij daar in past, tenminste.
Meeegadeal Samsung S8 Plus

DURE FEESTMAAND?
PEAKS!

Heb je in december net iets te veel geld uitgegeven en wil je je spaarpotje weer aanvullen? Begin het jaar dan goed met Peaks. Dit is een simpele en veilige app waarmee je ongemerkt belegt met je wisselgeld.
Voor Peaks hoef je geen verstand van beleggen te hebben. Je downloadt eenvoudig de gratis app, je bankafschrijvingen worden automatisch afgerond en je wisselgeld wordt duurzaam belegd.
Zo beleg je gemiddeld € 1,- per dag en kun je een lekker potje opbouwen!

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. Je moet weten dat je je inleg (deels) kunt verliezen.

Hoe dan?!

VANAF 1 JANUARI
BBC FIRST

Goed nieuws voor liefhebbers van Britse detectives en drama. In het nieuwe jaar zit BBC First in het TV Basis pakket van Tele2! Dus kijk voortaan het beste van de BBC gratis en Nederlands ondertiteld op kanaal 31.
BBC First is allesbehalve doorsnee kijkvoer. Hier zie je aangrijpende detectives en meeslepende dramaseries als Sherlock, Ripper Street, Thirteen, Silent Witness, Death in Paradise, Maigret en The Living and the Dead. Meesterlijk verteld, zoals alleen de Britten kunnen.
Yes, please

GRATIS FILM
PLUS HAARDVUUR

Wil je knus een film kijken voor de open haard? Maar weet je niet welke film? En heb je ook geen open haard? Kijk dan de film De Hel van ’63 over de zwaarste Elfstedentocht ooit, met het traditionele Tele2 haardvuur op je second screen. En wees blij dat je die tocht niet zelf hoeft te schaatsen!
De gratis ijskoude film en het gloeiendhete haardvuur vind je in de Tele2 Videotheek:
  • Klik op knop Menu van je afstandsbediening
  • Ga met je pijltjestoetsen naar Kijktips en druk op OK op je afstandsbediening
  • Met de pijltjestoetsen selecteer je vervolgens De Hel van ‘63 en/of Haardvuur en druk je op OK om hier gratis naar te kijken!

kerstkalkoen met
happy end

In onze kerstboodschap #hatersgonnalove beantwoorden we samen met onze klanten online haat met liefde. Hopelijk doe jij ook al mee en anders kan je hier nog de liefdevolle video bekijken.
De kalkoen op de piano gezien? Meryl Streep eat your heart out, want wat staat dat prachtige pluimvee een aardig potje te shinen. Ons Tele2 blog heeft een heel bijzonder verhaal over deze kerstkalkoen, mét happy end.
Klok klok klok

4G? Yep!

Dankzij ons 4G-only netwerk met landelijke dekking krijg je overal schandalig snel internet voor een genadeloos lage prijs. Omdat 4G de toekomst heeft, blijven we maximaal investeren in ons supermoderne netwerk. Zodat jij onbeperkt, ongeremd en ongehoord kunt youtuben, snapchatten en spotifyen.
Het gebruik van het ‘ouderwetse’ 3G wordt steeds minder. Daarom brengen we het dataverkeer over ons back-up 3G-netwerk stap voor stap terug. Bijvoorbeeld door de maximale internetsnelheid te verlagen. Wij willen onze aandacht namelijk helemaal aan ons 4G-netwerk kunnen geven, zodat we jou de beste gebruikservaring kunnen bieden.
Want zeg nou zelf: willen we supermodern 4G? Yep! Dus is jouw telefoon al klaar voor de toekomst?
Check het hierrrrr

of check ons messcherpe aanbod aan geschikte telefoons voor ons 4G-netwerk.

win win win!
wonderlijk
weekend londen 

Kan jij ook niet wachten tot je de Britse detectives en dramaseries van BBC First kunt zien bij Tele2? Dan is een weekendje Londen voor twee personen met vlucht, hotel en een spannend uitje écht iets voor jou. Beantwoord de vraag hieronder en misschien win jij dit wonderlijke weekend!
Who is the most famous detective on BBC First?
  • Columbo
  • Sherlock
  • Jessica Fletcher
Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Kijk voor de nieuwe actie op Tele2 Presents van deze maand.
Tele2 Presents

Iets gemist?

Bekijk de vorige edities (2017)