Tele2 presents
new year, new you

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Jouw lichtpunt aan de grijze winterse horizon is er weer. Samen met het voorzichtige zonnetje van vandaag geeft dat goede moed: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dus ga er lekker op uit, fris je telefoon op, eet gezonder met minder suiker, join het Tele2 Klantenteam en word helemaal zen. Happy New You!

let op
Phishing mails!

De laatste tijd worden er regelmatig phishing mails gestuurd uit naam van Tele2. In deze e-mails word je gevraagd om bijvoorbeeld je gegevens van MijnTele2 in te voeren of andere persoonlijke gegevens door te sturen. Reageer NIET op dit soort e-mails! Het is goed om te weten dat wij NOOIT om je inloggegevens zullen vragen.
Je kunt een ‘foute’ link herkennen door met je cursor op de knop te gaan staan, zónder erop te klikken. Bij de meeste programma’s verschijnt het webadres van de link dan in beeld. Bij phishing mails lijkt dat webadres niet op www.tele2.nl. Dus meteen weggooien die mail!
Weg ermee!

GRATIS
THAT SUGAR film

In deze onthullende documentaire is de Australische acteur Damon Gameau het proefkonijn. Na drie jaar geen suiker te hebben gegeten, gaat hij onder begeleiding van wetenschappers en voedingsdeskundigen over op een dieet waarbij hij 60 dagen lang 40 theelepels suiker binnenkrijgt. Na het zien van deze film zal ‘gezond’ eten nooit meer hetzelfde zijn…
That Sugar Film kan je vanaf 1 februari gratis kijken in de Tele2 Videotheek:
• Klik op de knop Menu van je afstandsbediening
• Gebruik je pijltjestoetsen om naar het menu-item Kijktips te navigeren en druk op OK op je afstandsbediening
• Met de pijltjestoetsen selecteer je vervolgens That Sugar Film en druk je op OK om hier gratis naar te kijken
tele2presents gratis film that sugar februari 2018

ZENDER VAN DE MAAND
MY ZEN TV

Wil je in het nieuwe jaar af en toe heerlijk ontstressen? Onze Zender van de Maand My Zen TV biedt je alle inspiratie voor meer innerlijke rust en natuurlijke balans in je leven.
Met praktische meditatietips, ontspannende yoga-oefeningen, rustgevende muziek en handige weetjes voor een gezonde levensstijl haal je een compleet wellness centre in huis! My Zen TV is in februari gratis te zien bij Tele2 op kanaal 225.

FRISSE START
VOOR JE SMARTPHONE

Als jij het nieuwe jaar fris en fruitig begint, kan je telefoon ook wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken. Op ons Tele2 blog lees je hoe je je foto-albums opruimt, je geheugen leegmaakt en je batterij opfrist. Zo ga je samen met je smartphone brandschoon en razendsnel 2018 in!
Grote schoonmaak
tele2presents meer opslag februari 2018

win win win!
MY ZEN TV
SPA ARRANGEMENT

Vind je het heerlijk om te ontstressen met My Zen TV? Dan is een complete wellnessdag voor twee personen ook écht iets voor jou. Kom helemaal tot rust in de sauna en geniet van een lekkere en gezonde lunch of diner.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

Iets gemist?

Bekijk de vorige editie(s)