Tele2 presents
het heerlijk avondje

Sint en Piet wachten niet!

Ben je ook zo drukdrukdruk met verlanglijstjes maken, je schoen zetten, rijmen en dichten, braaf liedjes zingen en het Sinterklaasjournaal kijken? Of is de Goedheiligman al langsgeweest en kun je er geen genoeg van krijgen? Relaaaaaaax, want we hebben alles voor een heerlijk avondje voor jou verzameld in deze Tele2 Nieuwsbrief.

bellen naar
spanje?

Sinds afgelopen zomer kun je binnen de EU internetten, bellen en sms’en vanuit je gebruikelijke bundel. Op vakantie doe je dus gewoon alsof je thuis bent, zonder een onverwacht hoge rekening achteraf.

Maar… mobiel bellen of sms’en vanuit Nederland naar het buitenland kan NIET vanuit je bundel! Je betaalt dan nog steeds het hogere internationale tarief. Dit geldt dus ook als je na 5 december naar Spanje wilt bellen om je cadeautje te ruilen.

Que?

onmisbare apps
voor hulpsinterklazen

Ons retegoeie en überhippe Tele2 Blog heeft de leukste apps en handigste tips voor alle hulpsinterklazen van Nederland verzameld. Lootjes, surprises, gedichten en cadeautjes?!
Blog me

kijk deze sintfilm
gratis

Kijk Het Geheim van de Speelgoeddokter gratis in de Tele2 Videotheek:
• Klik op knop Menu van je afstandsbediening
• Gebruik je pijltjestoetsen om naar het menu item Kijktips te navigeren en druk op OK op je afstandsbediening
• Met de pijltjestoetsen selecteer je vervolgens Het Geheim van de Speelgoeddokter en druk je op OK om deze gratis te kijken

win win win!
telekids pretpakket

Heb jij ook altijd dikke pret met de programma’s van RTL Telekids? Dan is dit pretpakket met een Telekids tas, doeboek, sleutelhanger, stickers, BOZ bidon en het leukste meidenspel van Keet écht iets voor jou. Beantwoord de vraag hieronder en misschien win jij dit Telekids Pretpakket!
Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

Iets gemist?

Bekijk de vorige edities (2017)