Tele2 presents
Komkommertijd

Lekker leesvoer voor de zomer

Daar is-ie weer: de Tele2 Presents nieuwsbrief! Zelfs in deze komkommertijd hebben we weer veel hot news, fun facts en tips & tricks voor je mobiel, internet en tv. Lekker om te lezen als je lui op een zonnig strand ligt. En je hoeft je deze vakantie écht nergens zorgen over te maken want je bel- en databundels zijn geldig in de hele EU. Enjoy!

onmisbare apps
OP VAKANTIE

De beste, handigste, leukste, nuttigste en meest onmisbare apps voor een geslaagde vakantie.

Goed bepakt en bezakt op reis met PackPoint. Voor een zorgeloze reis download je Waze en met WeatherPro check je of je vakantie niet in het water valt. Als je dan via Yuggler de kinderen hebt ondergebracht, kun je zelf eindelijk genieten met Kindle. En om iedereen thuis jaloers maken met de mooiste plaatjes gebruik je VSCO.

Fijne vakantie

GOOGLE PLAY
ZONDER CREDITCARD

Heb je een Android-toestel? Bingo! Vanaf nu kun je al je aankopen in de Google Play Store ook betalen via je Tele2 factuur.

Dit geldt voor alle aankopen, dus apps, muziek en andere digitale producten. Er zit wel een limiet op de aankoopbedragen. Per aankoop kun je maximaal € 15,- uitgeven en per kalendermaand maximaal € 50,-. Je aankopen zijn op je factuur te zien onder het kopje ‘Extra diensten’.

Hoe dan?!

Zender van de maand:
baby tv

Dé reclamevrije zender voor kinderen onder de vier jaar. Met vrolijke liedjes en lieve karakters, bijvoorbeeld Hongerige Henry en Charlie & de Nummers .

Baby TV biedt originele programma’s, gemaakt door specialisten die zich bezighouden met de ontwikkeling van kinderen. Baby TV is in augustus zender van de maand bij Tele2 en dus voor iedereen te zien! Je vindt Baby TV op kanaal 227. In augustus dagelijks te zien op Baby TV:

Hongerige Henry
Tijdens zijn zoektocht naar zijn lievelingsmaaltje, laat Henry zien hoe verschillende gerechten worden klaargemaakt. Smullen maar!

Maya en Yaya
Welkom in de avontuurlijke wereld van Maya en Yaya; twee olifantjes die alle obstakels samen oplossen en altijd eindigen met een dikke knuffel.

Helaas. Deze actie is inmiddels afgelopen.

Vorige editie gemist?

Het beste van internet, nieuws, ontwikkelingen, techniek. Je kunt tenslotte niet alles in je eentje bijhouden.
Check 'm hier