Tele2 presents
voorjaarsvibes

Spring is in the air

Zegt een lammetje tegen z’n moeder: “Spring is in the air!”. Antwoordt z’n moeder: “Waarom zou ik?”. Dus… nog niet iedereen heeft al lentekriebels nu de Siberische poolwind nog maar nét is overgewaaid. Maar gelukkig zit deze Tele2 Presents al wel barstensvol positieve voorjaarsvibes waarmee de zon zeker gaat shinen. Leze de lente!

GRATIS film:
jack bestelt een broertje

De allergrootste wens van Jack is een broertje. Maar hoe hij ook zeurt bij zijn twee moeders, hij blijft maar enige kind. Uit protest zet Jack twee konijnenoren op. Dan ontdekt hij dat je alles op internet kunt bestellen. Dus waarom geen broertje…?!
Deze Nederlandse familiefilm kan je nu gratis kijken in de Tele2 Videotheek:
• Klik op de knop Menu van je afstandsbediening
• Gebruik je pijltjestoetsen om naar het menu-item Kijktips te navigeren en druk op OK
• Met de pijltjestoetsen selecteer je vervolgens Jack bestelt een broertje en druk je op OK om hier gratis naar te kijken

tele2 klantenteam
verbetert mijntele2

Eind vorig jaar vroegen we aan het Tele2 Klantenteam: “Hoe kunnen we MijnTele2 verbeteren zodat jullie meer inzicht krijgen in je verbruik en kosten?”. Naar aanleiding van de uitkomsten van dit onderzoek zijn we druk bezig om MijnTele2 te vernieuwen. We houden je op de hoogte wanneer je de nieuwe omgeving kunt verwachten!
Heb jij ook een mening waar we allemaal beter van worden? Meld je dan aan voor het Tele2 Klantenteam. Dan ontvang je ongeveer één keer per maand een online vragenlijst, die je binnen 5 minuutjes hebt ingevuld. Keertje overslaan? Ook geen probleem.
Alvast bedankt!

Iets gemist?

Bekijk de vorige editie(s)