Wifi bellen voor betere mobiele indoordekking

Onafhankelijk onderzoek bevestigt keer op keer dat Nederland beschikt over de beste mobiele 4G-netwerken ter wereld. Alle Nederlandse netwerk operators scoren bijna maximaal als het om de dekking gaat.

Toch kan soms het mobiele bereik wegvallen door bijvoorbeeld dikke betonnen muren op kantoor of thuis. Zulke muren blokkeren het signaal. Ook zorgt de steeds betere isolatie in huis en op kantoor dat het mobiele bereik binnen beperkt wordt.

Om ervoor te zorgen dat je zowel onderweg als binnen goed bereikbaar bent, introduceert Tele2 daarom als één van de eerste providers in Nederland Voice over Wifi: bellen via wifi. Hierbij gebruikt je telefoon het wifi-netwerk dat binnen beschikbaar is als versterker om verbinding met het Tele2-netwerk te maken, zodat je goed bereikbaar blijft.

Wifi bellen is een goede oplossing als je binnen een slechte dekking hebt. Je belt gewoon uit je bundel en betaalt dus niets extra (er wordt ook geen datagebruik in rekening gebracht). Je moet alleen een voor wifi bellen geschikt toestel hebben met de laatste software, en je moet wifi bellen inschakelen.

Tele2 wifi bellen is er voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Consumenten kunnen vanaf vandaag gebruik maken van wifi bellen. Aanvullende informatie vind je hier.

Voor zakelijke mobiele klanten is wifi bellen ook vanaf nu beschikbaar. Voor hosted voice-klanten is wifi bellen vanaf eind mei beschikbaar.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws