Rijksoverheid kiest opnieuw voor Tele2 Zakelijk

De Rijksoverheid heeft in het kader van haar Europese aanbestedingsprogramma ICT Werkomgeving Rijk (IWR) opnieuw gekozen voor Tele2 Zakelijk voor de levering van vaste telefoniediensten voor alle deelnemende departementen en organisaties die nauw verbonden zijn aan de Staat der Nederlanden.

De raamovereenkomst omvat onder meer de afhandeling van spraakverkeer, servicenummers en routeringen.

Tele2 Zakelijk levert al sinds 2012 vaste telefoniediensten aan de Rijksoverheid en zal dit nu continueren tot minimaal 2021, en met de mogelijkheid tot verlenging tot in 2024. Barry Wissink, managing director zakelijke markt: “We zijn trots dat de Rijksoverheid opnieuw voor onze diensten kiest. Het is mooi dat meer dan 300.000 ambtenaren de komende jaren via het Tele2-netwerk blijven bellen.”

Tele2 Zakelijk is een full service provider met een vast en een mobiel 4G-netwerk. Bedrijfsnetwerken, integratie van vaste en mobiele telefonie, internet-of-things, het bedrijf is van alle markten thuis – van kleinbedrijf tot grootzakelijke onderneming. Tele2 Zakelijk verzorgt telefonieoplossingen door heel Nederland voor meer dan honderd overheidsinstellingen, zoals het Ministerie van Algemene Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws