Tele2 verloot tickets voor uniek event in Londen

Op woensdag 29 maart wordt de opvolger van de Galaxy S7-smartphone gepresenteerd op het Samsung Event in Londen. Tele2 geeft fans de kans om hierbij aanwezig te zijn. Gewoon, omdat het kan.

Tele2 biedt twee gelukkigen de kans om af te reizen naar Londen om daar het exclusieve Samsung Event bij te wonen. De reizigers worden daarbij begeleid door Tele2’s Boris Lange, beter bekend van de videoseries BOR.

Deelnemers kunnen een geheel verzorgde reis naar Londen winnen, inclusief vlucht, hotelovernachting met ontbijt en €250 zakgeld. Daarnaast krijgen de winnaars toegang tot het Samsung Event, waar zij hoogstwaarschijnlijk een eerste glimp kunnen zien van de nieuwste Samsung smartphone.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 26 maart aanmelden via de inschrijfpagina op de website van Tele2. Op 27 maart worden de gelukkige winnaars op de hoogte gesteld, waarna zij op 29 maart in de vroege ochtend richting Londen vliegen.

Meer informatie over de aankondiging van de Samsung Galaxy S8 en de actievoorwaarden kan worden gevonden op de speciale website.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws