Slachtofferhulp Nederland aan de slag met VoLTE toestellen van Samsung en Tele2

Deze week hebben Samsung en Tele2 1.000 VoLTE-enabled Samsung smartphones overhandigd aan Slachtofferhulp Nederland.  De telefoons maken deel uit van de  overeenkomst die Tele2 met de organisatie heeft afgesloten voor de vaste en mobiele diensten.

Slachtofferhulp Nederland heeft de afgelopen maanden via een aanbesteding een keuze gemaakt voor een nieuwe aanbieder van haar vaste en mobiele  telefoniediensten. Tele2 heeft deze aanbesteding gewonnen. Naast de standaard vaste en mobiele diensten, installeert Tele2 de vast-mobiele dienst ‘Mobile Connect’ bij Slachtofferhulp Nederland. 

1.000 VoLTE-enabled telefoons van Samsung
Onderdeel van de overeenkomst zijn 1.000 Samsung Galaxy A3-smartphones. Deze toestellen zijn VoLTE-enabled, een techniek die het mogelijk maakt om te bellen via Tele2’s splinternieuwe 4G-netwerk, zonder internetsnelheid in te leveren. Snel iemand aan de lijn en met uitstekend geluidskwaliteit. 

Ondersteuning op maat
Slachtofferhulp Nederland steunt dagelijks slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Zij biedt praktische hulp, juridisch advies en emotionele steun. Hulp is er ook voor nabestaanden, getuigen en andere betrokkenen. John Tomatala, hoofd Informatievoorziening van Slachtofferhulp Nederland: ‘Het contract met Tele2 draagt bij aan de  bereikbaarheid van onze organisatie. Dankzij de inzet van innovatieve technologie, kunnen we flexibeler zijn in onze dienstverlening en ondersteuning op maat bieden. Want de behoefte van de cliënt staat op de eerste plaats.’

slachtofferhulp-nederland-john-tomatala-hoofd-informatievoorziening-van-slachtofferhulp-nederland-en-maurice-paulusma-b2b-sales-director-tele2

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws