Selfiekoningin Roxeanne Hazes post super super super veel selfies

Waar je ook bent, wie je ook ontmoet – als je het niet vastlegt met een selfie, heb je het eigenlijk niet meegemaakt. Onderzoek van Sony heeft aangetoond dat de gemiddelde volwassene in Engeland maar liefst 24 selfies per maand neemt en pas na vijf pogingen tevreden is over z’n selfie. En daar doen wij in Nederland natuurlijk niet voor onder.

Omdat je wel een beetje lekker op de foto wil, introduceert Tele2 een unieke Snapchat-lens. Deze Super Super Super Selfie-lens zorgt ervoor dat je altijd op je aller-, aller-, allervoordeligst op de foto komt: met dikkere lippen dan Kim, grotere ogen dan Ariana en een strakkere kaaklijn dan Selena!

Dankzij Tele2 Unlimited, het abonnement met Unlimited Data en Unlimited Bel/SMS, kun je die eindeloze stoet superselfies ook nog eens overal snappen én grenzeloos ongelimiteerd sharen met al je BFFs.

De Super Super Super Selfie-lens van Tele2 wordt geïntroduceerd door dé Selfiekoningin van Nederland Roxeanne Hazes. Ze doet dit onder meer in een fantastisch kleurrijke videoclip vol snaps, pugs en frietsmileys.

Tele2’s Super Super Super Selfie-lens kun je gebruiken in Snapchat. Snap de code hieronder, unlock de de lens, en ga helemaal los. Omdat het kan.

Snapcode

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws